Το βαρύ ζεϊμπέκικο της Άννας Μαρίας πριν το Big Brother - Είχαν σηκωθεί όλοι και χειροκροτούσαν

Βίντεο ντοκουμέντο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το βαρύ ζεϊμπέκικο της Άννας Μαρίας πριν το Big Brother - Είχαν σηκωθεί όλοι και χειροκροτούσαν

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι το πολυσυζητημένο πρόσωπο, όχι μόνο των ημερών, αλλά και των τελευταίων τριών μηνών. Καθώς από την πρεμιέρα του Big Brother είχε κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, τον ίδιο έντονο χαρακτήρα που είχε στο παιχνίδι, έχει και έξω και το αποδεικνύει και το βίντεο από το βαρύ ζεϊμπέκικο που είχε χορέψει σε έξοδο της.

Η Άννα Μαρία, έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς θαυμαστές και τους ευχαρίστησε όλους μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευε ένα μακροσκελές κείμενο.

Κάνοντας ωστόσο scroll στο προφίλ της, θα δεις ένα βίντεο από έξοδο της, όπου διασκέδαζε με την ψυχή της. Συγκεκριμένα, χόρευε Θέμη Αδαμαντίδη.

Όταν η Άννα Μαρία πριν μπει στο Big Brother ξεσάλωνε στην Μύκονο

Το Mykonos Live TV παρουσίασε συγκεκριμένα, βίντεο από την ατελείωτη διασκέδαση της κρητικιάς δικηγόρου στο νησί των ανέμων, το έτος 2018.

H Άννα Μαρία επισκέφθηκε τα πιο κοσμικά beach bar της Μυκόνου και φορώντας τα μαγιό της, χόρευε μέχρι τελικής πτώσεως. Όλα τα βλέμματα μάλιστα έπεφταν πάνω της.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα βγήκε και το μήνυμα που έστειλε στο Mykonos Live TV στο οποίο αναρωτιόταν πού ήταν η κάμερα του καναλιού για να την απαθανατίσει όταν χόρευε στο Kuzina, στο Tropicana και στο Nammos!

Η τρέλα που αγάπησε το κοινό όπως βλέπουμε υπήρχε από τότε. Μάλιστα, να πούμε πως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την στιγμή που από τα νεύρα της έφτασε στα όρια της και έπεσε με δύναμη πάνω στην πόρτα εξόδου του Big Brother για να την σπάσει.