Βάσια Τριφύλλη: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τις πλαστικές της - «Έχω κάνει...»

Και είναι 77 ετών; Δεν της φαίνεται καθόλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσια Τριφύλλη: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τις πλαστικές της - «Έχω κάνει...»

Αποκαλυπτική ήταν Βάσια Τριφύλλη στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαίρη Αργυριάδου για την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε και αν έχει έχει πλαστικές.

Η καταξιωμένη ηθοποιός - παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι θα έκανε γυμνή φωτογράφιση στην ηλικία της και μόλις είπε τον αριθμό η δημοσιογράφος έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

«Είμαι 77 ετών! Σε κούφανα!», είπε και έμειναν όλο άφωνοι.

Η αποκάλυψη της Βάσιας Τριφύλλη για τις πλαστικές

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι έχει κάνει λίφτινγκ προσώπου πριν από πολλά χρόνια. «Έχω κάνει face λίφτινγκ πριν από άπειρα χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο διάστημα και μια αποκάλυψη για τη ζωή της, ράγισε καρδιές.

Η καταγωγή και η ημερομηνία γέννησης της Βάσιας Τριφύλλη

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (1969). Η πρώτη της εμφάνιση έγινε με το θίασο των Κώστα Βουτσά - Μάρως Κοντού - Νίκου Ρίζου (1969 - 1970). Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1970 με την ταινία Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά.

Είχε συμμετοχές σε ταινίες στο πλευρό του Θανάση Βέγγου, όπως: Ο παλαβός κόσμος του Θανάση, Ο φαλακρός μαθητής κ.ά. Χάρισε τη φωνή της στη μεταγλώττιση της σειράς κινουμένων σχεδίων Μάγια η μέλισσα. Είναι, επίσης, η ελληνική φωνή της Γκλεν Κλόουζ ως Κρουέλλα Ντε Βιλ, στις ταινίες Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας (1996) & Τα 102 Σκυλιά της Δαλματίας (2000). Αξέχαστη θα μείνει η συμμετοχή της στους Αυθαίρετους (1989).

Έχει παρουσιάσει με αρκετά μεγάλη επιτυχία, διάφορα τηλεπαιχνίδια, με κυριότερο το Ραντεβού στα τυφλά. Έχει τιμηθεί με το έπαθλο Παναθήναια για την προσφορά της στην επιθεώρηση την περίοδο 2000 - 2002.

Είναι δημοτική σύμβουλος Αθηναίων. Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the stars όπου κατέκτησε την όγδοη θέση.