Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ραγδαίες αλλαγές στο MasterChef 5 - Καμία σχέση με τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα

Δεν πάει το μυαλό σας

Ραγδαίες αλλαγές στο MasterChef 5 - Καμία σχέση με τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα
News 27.12.2020 14:44
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ραγδαίες είναι οι αλλαγές που θα δούμε στον 5ο κύκλο του MasterChef, οι οποίες δεν θα έχουμε καμία σχέση με τα όσα γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα. Τι καινούργιο θα δούμε;

Αυτές είναι οι αλλαγές που θα δούμε στο MasterChef 5

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife στο MasterChef δεν θα υπάρχουν coaches. Οι τρεις σεφ θα είναι απλά κριτές και παύουν να έχουν ρόλο μέντορα για τα δικά τους παιδιά.

Οι κανόνες των προηγούμενων κύκλων του MasterChef, που κάθε κριτής διάλεγε εφτά παίκτες για την ομάδα του, καταργούνται όπως και οι «team Κουτσόπουλος», «team Κοντιζάς», «team Ιωαννίδης», αλλά και οι κονκάρδες στο πέτο.

Επίσης, στις αρχικές οντισιόν, όποιος παίκτης εξασφαλίζει τρία «ναι» θα περνά απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Δηλαδή θα είναι σαν golden pass που θα δίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Αλλαγές φέρνει και ο covid-19. Σύμφωνα με την εφημερίδα, θα υπάρχουν μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσα στους πάγκους, στις ομαδικές δοκιμασίες οι παίκτες θα φορούν γάντια, ενώ κατά την παρασκευή των πιάτων από τα οποία θα κριθούν, οι παίκτες οφείλου να ετοιμάζουν ατομικές μερίδες για κάθε κριτή, ώστε να μη δοκιμάζουν πλέον από το ίδιο πιάτο. Οι οντισιόν και τα bootcamp έχουν ολοκληρωθεί και πλέον οι 24 παίκτες βρίσκονται ήδη στο σπίτι του MasterChef.

Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα για το MasterChef 5 έχουν ξεκινήσει και οι 3 κριτές έχουν πάρει θέσεις μάχης για να βρουν τον νέο καλύτερο μάγειρα της Ελλάδας. Στη δημοσιότητα μάλιστα, βγήκε και η πρώτη φωτογραφία από το πλατό.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν μπει στο πλατό και πρόκειται να επιλέξουν τους καλύτερους για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Πλέον οι συμμετέχοντες για να μπουν στον χώρο που θα πραγματοποιούνται οι οντισιόν, θα έχουν περάσει οπό πρόσφατο τεστ για ανίχνευση του κορωνοϊού και θα βρίσκονται απομονωμένοι στο σπίτι τους, δηλαδή δεν θα έρχονται σε επαφή με κόσμο, μέχρι να ολοκληρωθεί η οντισιόν.

Ωστόσο, σε σχέση με το προηγούμενα χρόνια, θα είναι ασυνόδευτοι, χωρίς να βρίσκονται φίλοι και γονείς στο πλευρό τους.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Για ποιο λόγο ο Σκαρμούτσος "άδειασε" το παιχνίδι;

MasterChef 5 γυρίσματα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρώην παίκτρια του MasterChef χώρισε και το ανακοίνωσε - «Δεν ταιριάζαμε κι έφυγε...»

Αποκάλυψη από τον Μανώλη Σαρρή 2 χρόνια μετά το MasterChef - Τι έκανε με το έπαθλο;

Share