Θύμα απάτης η Αντζελίνα Χαλντέντα

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θύμα απάτης η Αντζελίνα Χαλντέντα

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Αντζελίνα Χαλντέντα μια εβδομάδα περίπου μετά το οριστικό τέλος του The Bachelor και την αποκάλυψη έκανε μέσα από μια ανάρτηση της στο Instagram.

Και όχι δεν μιλάμε για την πρώτη φορά, όπου της έκλεισαν το λογαριασμό της. «2020 μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα κλείνοντάς σου κάποιος το προφίλ. 2020 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που μου έχεις προσφέρει αυτό το χρόνο. Σε μισώ», ήταν η παλαιότερη ανάρτησή της για το κλείσιμο το προφίλ της στο Instagram και τελικά αναγκάστηκε να κάνει νέο προφίλ», είχε κάνει γνωστό τότε με ένα βίντεο.

Η αποκάλυψη της Αντζελίνας για την διαδικτυακή απάτη

Συγκεριμένα, άγνωστοι έφτιαξαν έναν ψεύτικο λογαριασμό, γράφοντας μάλιστα λάθος το επώνυμό της. Το ψεύτικο προφίλ ονομάζεται «Atzelina Hardeda».

«Κάντε μία αναφορά σε αυτό το προφίλ, δεν είναι δικό μου», ήταν το μήνυμα της πρώην παίκτριας του “The Bachelor”.

Αντζελίνα Χαλντέντα Instagram

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αντζελίνας στο The Bachelor για τη ζωή της

Όπως είχε αποκαλύψει, είπε περάσει δύσκολες στιγμές λόγω του bullying που δεχόταν στο σχολείο από τα υπόλοιπα παιδιά.

«Εγώ είμαι 20 χρονών και μπορώ να σας πω ότι τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ένιωθα μοναξιά. Χώρισαν άσχημα οι γονείς μου, δεν είχα κάποια φίλη να γυρίσω και να της πω όλα αυτά που νιώθω. Λόγω καταγωγής δέχτηκα πολύ bullying στο σχολείο και γινόμουν πάντα ο στόχος χωρίς να φταίω σε κάτι. Και όλοι μου επιτίθονταν.

Και απλά καθόμουν μόνη μου, γυρνούσα στο σπίτι κλαίγοντας και ευχόμουν να μην είχα γεννηθεί για να μη νιώθω αυτή τη μοναξιά. Πολλές φορές έλεγα “γιατί γεννήθηκα Αλβανίδα;”. Είμαι πολύ περήφανη και όποιος με θέλει, με θέλει γι’ αυτό που είμαι γιατί η καρδιά μου έχει πονέσει πάρα πολύ.

Έχω το συναίσθημα της μοναξιάς, αν υπάρχει δεν φεύγει εύκολα. Το έχω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου το πώς είναι να σε μειώνουν και να μην σου δίνουν αξία. Κι έχω καταλάβει ότι αξίζουν. Έχω βρει αυτή τη δύναμη του εαυτού μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να την πάρει και να πατήσει πάνω σε αυτή», ανέφερε μεταξύ άλλων συγκινημένη η Αντζελίνα, την οποία οι συμπαίκτρια της χαρακτήρισαν ως "σούργελο" σε έναν άσχημο καβγά.