Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου - «Ντρεπόμουν για το σώμα μου.. πέρασα κατάθλιψη»

Όλα όσα εξομολογήθηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου - «Ντρεπόμουν για το σώμα μου.. πέρασα κατάθλιψη»

Καλεσμένη στο Dot το πρωί της Κυριακής βρέθηκε η Καίτη Φίνου η οποία αναφέρθηκε στο σώμα της και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε τόσο για τον Στάθη Ψάλτη όσο και για την κατάθλιψη που πέρασε εξαιτίας των κιλών της.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου είπε: «Ο Στάθης Ψάλτης ήταν ο πιο σέξι για εμένα. Εκείνη την εποχή δεν έβρισκα κανέναν τους σέξι. Ήταν όμως ο Σταμάτης Γαρδέλης. Κάναμε μετά βιντεοκασέτες μαζί και το… διαπίστωσα.

Δεν μπορώ να πω, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Όχι, δεν είχαμε σχέση. Τα ‘80s ήταν μια ανεμελιά, μια ανάσα. Δεν φοβόμουν. Ντρεπόμουν για το σώμα μου, είχα παχιές γάμπες, δεν ήξερα να περπατήσω καλά.

Δεν ήμουν η γυναίκα που θα έκανε τον άντρα να λιώσει σε ένα κρεβάτι, ήμουν πολύ ντροπαλή. Πόνεσα, πέρασα την κατάθλιψη μου - καταθλιψάρα και πάχυνα στα 40 μου.

Ο Στάθης είχε πολύ καλό μπλα μπλα. Γνωριστήκαμε στον “Παρθενοκυνηγό”. Όταν βγαίναμε δεν γνώριζα ότι ήταν παντρεμένος. Όταν χωρίσαμε ζήτησα να μην ξαναπαίξω μαζί του» κατέληξε λέγοντας η Καίτη Φίνου η οποία μέσα σε όλα αποκάλυψε για την άγνωστη σχέση της με έναν επιχειρηματία.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου με την φωτογραφία της - «Σε επικίνδυνο βαθμό αδύνατη γιατί... »

H Καίτη Φίνου συγκλόνισε με την φωτογραφία που δημοσίευσε. 34 χρόνια πριν η ηθοποιός ήταν πολύ αδύνατη και παραδέχτηκε πως δεν έτρωγε τίποτα.

Τότε όπως έκανε γνωστό ήταν η εποχή που γύριζε ταινίες συνέχεια, πήγαινε στο θέατρο, ενώ το βράδυ καθημερινά βρισκόταν στα μπουζούκια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την παρακάτω φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της:

«Υπήρξε ένα καλοκαίρι που ήμουν τόοοοοσοοοοο αδύνατη 1986. Σε επικίνδυνο βαθμό αδύνατη γιατί δεν έτρωγα. Δεν προλάβαινα. Δεν άρεσε στους περισσότερους γύρω μου και το καταλάβαινα αλλά ήταν η εποχή με ταινία το πρωί, απ’ευθείας θέατρο και μετά... μπουζούκια...αληθεια πως αντεχα; Δελφινάριο».

Δείτε την σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη.

Καίτη Φίνου φωτογραφία νέα