Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η νέα ανάρτηση της νικήτριας του Big Brother στο instagram

Το πόσταρε τα μεσάνυχτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η νέα ανάρτηση της νικήτριας του Big Brother στο instagram

Ήταν να μην πάρει φόρα. Στην πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος του Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έγραψε ένα κείμενο - κατάθεση ψυχής. Από τότε δεν έχει επανέλθει στα social media με κάτι αντίστοιχο. Μάλιστα εδώ και λίγες ημέρες ανοιγοκλείνει το προφίλ της, φαινόμενο που μαρτυρά πως έχει κάποιες αυξομειώσεις στην διάθεσή της.

Το βράδυ της Κυριακής όμως, έκανε την έκπληξη με ένα story και χάρισε ξανά το χαμόγελό της στους φανατικούς θαυμαστές της. Ένα μπούμερανγκ που απεικονίζει την ίδια να πίνει ένα φλιτζάνι καφέ ήταν αρκετό για να ξεσηκωθεί όλο το instagram.

Το μεταμεσονύκτιο story της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη νέα ανάρτηση

Αποθέωση για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Instagram μετά το Big Brother

Κάθε ανάρτησή της στο instagram παίρνει χιλιάδες σχόλια. Μια από αυτές είναι και η παρακάτω που την αποκαλούν είδωλο κι όχι μόνο.

«ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΓΩΜΈΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΝΑ ΜΑΣ ΔΡΟΣΊΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ .. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΗ ΜΙΑ ΑΝΗΦΌΡΑ ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΑΣ..ΈΤΣΙ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΑΠΕΙΝΏΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΩΡΈ ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ...

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΆΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΛΟ.. ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΑ FAN PAGES ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ...ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΟ ΞΗΜΈΡΩΜΑ..ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΗΜΈΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΆ ΤΗΣ ΣΥΝΝΕΦΙΆΣ..ΜΠΟΥΜ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ».

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother Instagram