Συγκλονίζει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κάτια Νιάκαρη, που νοσεί από κορωνοϊό - «Περνάνε οι μέρες και χειροτερεύεις»

Όλα όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ,  Κάτια Νιάκαρη, που νοσεί από κορωνοϊό - «Περνάνε οι μέρες και χειροτερεύεις»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κάτια Νιάκαρη, ράγισε καρδιές με την εξομολόγηση της αναφορικά με τον κορωνοϊό και την νοσηλεία της στο νοσοκομείο.

H Κάτια περνάει αρκετά βαριά τον ιό και εδώ και δέκα μέρες βρίσκεται στο δωμάτιο νοσοκομείου.

Αγανακτισμένη με όσα ακούγονται για τον κορωνοϊό και το εμβόλιο, η δημοσιογράφος αποφάσισε να μοιραστεί την περιπέτεια της και διαψεύσει τους εν λόγω παντογνώστες.

Η Κάτια Νιάκαρη έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Αύριο κλείνω 10 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο… Αποφάσισα να γράψω δυο λόγια γιατί σήμερα είδα τόσες μπαρούφες σχετικά με τα εμβόλια που δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω.

Εύχομαι κανεις από όλους εσάς τους «παντογνώστες» να μην νοσήσει από κορωνοιό… είναι ο ιός τριών βασικών χαρακτηριστικών : του πόνου, του φόβου και της μοναξιάς …περνάνε μέρες και αντί να γίνεσαι καλύτερα , χειροτερεύεις… δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και ακούς ιστορίες που σου κόβουν την ανάσα -ακόμα περισσότερο -. Δίνεται μια τεράστια μάχη …. Ας ευγνωμονούμε γι αυτό το εμβόλιο και ας ελπίσουμε να είναι η λύση!!» είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Νιάκαρη ενώ την ίδια στιγμή και ένας άλλος δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ δίνει την μάχη του με τον κορωνοϊό.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της:

 Κάτια Νιάκαρη

Αναφορικά με τον κορωνοϊό, να υπενθυμίσουμε ότι χθες εμβολιάστηκαν οι πρώτοι άνθρωποι στην Ελλάδα

Ιστορικές στιγμές σημειώνονται σήμερα, καθώς ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού. Στις 13:00 εμβολιάστηκε στον Ευαγγελισμό, ο πρώτος άνθρωπος στην Ελλάδα, η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Η ίδια, την ώρα που εμβολιαζόταν, σήκωσε τον αντίχειρά της, στέλνοντας μήνυμα πως όλα θα πάνε καλά. «Νομίζω ότι πολλοί με ζηλεύουν σήμερα και πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση μου», είπε στις κάμερες μετά τον εμβολιασμό της.

Κορωνοϊός εμβολιασμός πρώτοι άνθρωποι

Στις 13:30 εμβολιάστηκε και ο δεύτερος άνθρωπος στη χώρα μας, επίσης στο νοσοκομείο Ευαγγελλισμός, ο Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων. Ωστόσο τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τη νέα μετάλλαξη του ιού;