Παλάτι το σπίτι της Βίβιαν από το The Bachelor - Πόζαρε δίπλα από το τζάκι της

Είναι εκπληκτικό! Έτσι περνάει τις ημέρες της μετά το παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παλάτι το σπίτι της Βίβιαν από το The Bachelor - Πόζαρε δίπλα από το τζάκι της

H Βίβιαν είναι μια από τις παίκτριες που ξεχώρισε στα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου και κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό, ωστόσο δεν ήταν η εκλεκτή της καρδιάς του με αποτέλεσμα να μην την επιλέξει. Ωστόσο, μετά το παιχνίδι η νεαρή απολαμβάνει την ζεστασιά του σπιτιού της που είναι σαν παλάτι και έχει και τζάκι.

Η Βίβιαν είναι από την Αμαλιάδη και είναι 23 ετών. Πριν μπει στο παιχνίδι είχε πει ότι τον bachelor εξωτερικά τον φαντάζεται ψηλό, μελαχρινό, γυμνασμένο. Εσωτερικά θα ήθελε ο χαρακτήρας του να είναι ειλικρινής σαν άτομο, να έχει χιούμορ, να υπάρχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από αυτόν. Τελικά, όπως φαίνεται ήταν ακριβώς όπως τον φανταζόταν, αφού δήλωνε ερωτευμένη με τον Παναγιώτη.

Πριν μπει στο ριάλιτι του The Bachelor η Βίβιαν στα social media είχαμε δει ότι αγαπούσε υα πάρτι και τα ταξίδια. Ενώ, κάποτε είχε τα μαλλιά της ξανθά, κάτι που την έκανε άλλο άνθρωπο σε σχέση με το τώρα που τα έχει καστανά.

The Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος Βίβιαν

Η ζωή της μετά το The Bachelor της Βίβιαν και η πόζα στο τζάκι του σπιτιού της

Μετά το τέλος του The Bachelor λοιπόν, η Βίβιαν απολαμβάνει την παρέα με τους φίλους και την οικογένεια της, ενώ λατρεύει να κάθεται δίπλα από το αναμμένο τζάκι του σπιτιού της, ενώ έφτιαξε και tik tok και παραλίγο να μαλλιοτραβηχτεί με την Νικόλ.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τη φίλους μια φωτογραφία της όπου πόζαρε φορώντας ένα εκπληκτικό και άκρως χριστουγεννιάτικο φόρεμα.

«Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι κάπως διαφορετικά,η μαγεία των ημερών όμως παραμένει η ίδια όταν είσαι με εκείνους που αγαπάς

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία,αγάπη και έρωτα

Μια τεράστια αγκαλιά σε όλους σας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Βίβιαν The Bachelor σπίτι