Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έκανα περιουσία από την εκπομπή, τα πράγματα είναι δύσκολα»

Η εξομολόγησή της

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έκανα περιουσία από την εκπομπή, τα πράγματα είναι δύσκολα»
News 28.12.2020 11:51
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή της, τονίζοντας πως δεν κατάφερε να κάνει περιουσία από τα χρόνια της στην τηλεόραση, μιας και οι εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως παρόλο που δουλεύει χρόνια στην τηλεόραση, δεν έχει κρατήσει χρήματα ούτε έχει αγοράσει ακίνητα.

Πλέον, η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρίσκεται στο Open με την εκπομπή Γράμμα για σένα, η οποία ωστόσο έχει προσωρινά σταματήσει.

«Με ζει κάποιος και δεν το έχω καταλάβει; Φυσικά και την έκανα για λόγους βιοπορισμού. Ούτε έχω κάποια περιουσία για να παίρνω από κάποια ακίνητα χρήματα, ούτε με ζει κάποιος. Εγώ συντηρώ τον εαυτό μου και τελικά όχι μόνο τον εαυτό μου», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και συνέχισε:

Βίκυ Χατζηβασιλείου εκπομπή

«Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά. Αυτή είναι η ζωή κι εγώ έχω πολλή διδαχή μέσα μου για να τα χάσω σε τέτοιες εξελίξεις».

Τι είχε πει η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το προσωρινό κόψιμο της εκπομπής της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκαθάρισε την σχέση που έχει με το OPEN και προχώρησε σε άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις ρίχνοντας ασταμάτητα τις βόμβες της:

«Ήταν μια αναγκαστική διαδρομή με όλες αυτές τις εξελίξεις. Τα είχα πει και είχα ζητήσει μια άλλη δομή στην εκπομπή, όμως το κανάλι ήθελε τα συγκεκριμένα. Εγώ από την αρχή ήθελα να κάνω μια πιο χαρούμενη εκδοχή. Δεν φτάνει, άλλωστε, αυτό που έκανα όλα τα χρόνια; Ήρθε το σύμπαν και μου σήκωσε πλακάτ. Τι άλλο να μου πει; Ούτε γι’ αστείο δεν συζητάω να κάνω το γράμμα σε άλλο κανάλι.

Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε για κάτι που δεν έχει μέλλον, δεν θα κάνω κάτι τέτοιο. Δεν δεσμεύομαι με το OPEN, είναι έτσι το συμβόλαιο που ούτε αυτοί δεσμεύονται ούτε εγώ. Σίγουρα θα ήθελα να κάνω μια infotainment εκπομπή, νομίζω είναι το επόμενο βήμα».

«Έμεινα στο Πάμε Πακέτο τόσα χρόνια γιατί το Πάμε Πακέτο είχε απόλυτη επιτυχία. Δεν αφήνεις κάτι τόσο επιτυχημένο. Ακόμα και η τελευταία χρονιά στον Alpha, ήταν η καλύτερή μας χρονιά. Δεν είναι ότι άφησα το κόνσεπτ γιατί δεν πήγαινε καλά. Αλλά κάποτε πρέπει να κλείνουν οι κύκλοι»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, τέλος, αναφορικά μ τα μελλοντικά της τηλεοπτικά σχέδια δήλωσε:

«Έχω κάτι στο μυαλό μου πολύ συγκεκριμένο, με πολύ θετικό πρόσημο. Έχω κάνει ήπιες κουβέντες με δύο ανθρώπους, δεν μπορώ να πω τώρα κανάλι».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρεμιέρα για την Βίκυ Χατζηβασιλείου στο OPEN - Η συγκίνηση και η έκπληξη του γιου της

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τα "καρφιά" της και η αποκάλυψη για τον ant1 -"Μου έταζε λαγούς και πετραχήλια"

Share