Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος «κατακεραυνώνει» την Ζόζεφιν - «Μου φαίνεται αδιανόητο ότι είναι καθηγήτρια στο J2US»

Την «άδειασε» για τα καλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος «κατακεραυνώνει» την Ζόζεφιν - «Μου φαίνεται αδιανόητο ότι είναι καθηγήτρια στο J2US»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, το πρωί της Δευτέρας, μίλησε στο Πρωινό και συγκεκριμένα στην Μαρία Κοκολάκη και «κατακεραύνωσε» την Ζόζεφιν.

Ο Ποσειδώνας δεν δίστασε να κρύψει την δυσαρέσκεια του κάνοντας κάποιες κοφτερές αναφορές σε πρόσωπα και προγράμματα!

Η Ζόζεφιν, νικήτρια του J2US, βρέθηκε στο στόχαστρο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου ο οποίος είπε: «Ζόζεφιν δεν θα έπαιζα με τίποτα στην εκπομπή γιατί δεν την θεωρώ τραγουδίστρια. Την θεωρώ μια πολύ ωραία κοπέλα, η οποία τραγουδάει σαν cartoon. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι είναι καθηγήτρια στο J2US. Είναι άλλο ένα ενδεικτικό του πόσο αστεία είναι μερικά show ή reality.

Τα παιδιά από τα talent shows δεν μπορούν να απορροφηθούν και νομίζω σιγά σιγά αρχίζουν να το καταλαβαίνουν και τα ίδια. Γίνονται καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους, για να έχει ένα κανάλι ένα τρίωρο τηλεοπτικό show.

Βλέπουμε καλλιτέχνες οι οποίοι είναι μέτριοι να λένε έλα στη δική μου ομάδα και θα σε κάνω μεγάλη και τρανή, ενώ τώρα πια ούτε εγώ δεν μπορώ να είμαι μεγάλος και τρανός.

Ευνοήθηκαν άνθρωποι μέσα από το The Voice κάνοντας γνωστότερο το brand name τους, τη σφραγίδα τους, το ρεπερτόριό τους. Τα πρώτα χρόνια ευνοήθηκε πολύ η Μελίνα Ασλανίδου, τα τελευταία χρόνια ευνοήθηκε πολύ ο Μουζουράκης και ο Μαραβέγιας. Τα παιδιά, όμως, δεν ευνοήθηκαν» κατέληξε λέγοντας ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Λίγα λόγια για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλος

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος (Βρυξέλλες, Βέλγιο) είναι Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός, στιχουργός και τηλεπαρουσιαστής.

Γεννήθηκε στις Βρυξέλλες στα τέλη της δεκαετίας του ‘60, όπου μεγάλωσε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του.

Με τον επαναπατρισμό της οικογένειας του στην Ελλάδα, σπούδασε Αρχιτεκτονικό σχέδιο, Διακοσμητική εσωτερικών - εξωτερικών χώρων και γραφικές τέχνες στον «Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Τεχνολογικό Όμιλο». Μιλάει εκτός από την Ελληνική, την Γαλλική και την Αγγλική γλώσσα.

Κατά την διάρκεια της 30χρονης πορείας του στα media πήρε πάνω από 300 ραδιοφωνικές συνεντεύξεις από σπουδαίους κλασικούς καλλιτέχνες όπως οι:

Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Μελίνα Μερκούρη, Γιάννης Πάριος, Ρίτα Σακελλαρίου, Μαρινέλλα, Στέλιος Καζαντζίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ρένα Βλαχοπούλου, Νάνα Μούσχουρη, Δημήτρης Μητροπάνος, Άννα Βίσση, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μαίρη Λίντα, Αντώνης Βαρδής αλλά και πολλούς της πιο πρόσφατης γενιάς όπως οι Αντώνης Ρέμος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νότης Σφακιανάκης, Δέσποινα Βανδή, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Βέρτης, Πασχάλης Τερζής, Κωνσταντίνος Αργυρός, Βασίλης Καρράς, Έλενα Παπαρίζου, Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.α