Νέο look για την Ειρήνη Παπαδοπούλου - Ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Άκρως εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέο look για την Ειρήνη Παπαδοπούλου - Ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και φαίνεται μάλιστα να υιοθέτησε ένα νέο look το οποίο της πάει φοβερά.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μια από τις εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόου μπιζ και ξέρει πολύ καλά πως να αναστατώνει τον κόσμο με τις εμφανίσεις της.

Η Ειρήνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο πρώτο Survivor, το οποίο χθες έκανε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα, και εκ τότε ο κόσμος την έχει στηρίξει και αγαπήσει πολύ.

Μάλιστα, είναι και λάτρης των κοινωνικών δικτύων και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα της.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στόλισε φανταστικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο της μπροστά από το οποίο ποζάρε και έβγαλε μια πολύ όμορφη φωτογραφία την οποία και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ενώ φαίνεται να έχει υιοθετήσει και ένα νέο look.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας αλλά... κάνω την κουφή!»

Η δική της καρδιά δεν σταμάτησε να χορεύει ούτε μέσα στην καραντίνα... Ξεσηκωτική, ανατρεπτική και παράλληλα απόλυτα ισορροπημένη τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στα προσωπικά της, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλάει στο You για τη δύσκολη κατάσταση που περνάνε οι καλλιτέχνες μέσα στην πανδημία, αλλά και για τις λύσεις που εκείνη κατάφερε να βρει...

  • Από τον Γιώργο Κακογιάννη
  • Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης
  • Styling: Έλενα Οικονόμου & Ilias Wia
  • Makeup Βάσω Νακοπούλου
  • Μαλλιά: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Πώς σε έχει επηρεάσει η κατάσταση που ζούμε;

Είναι μία δύσκολη περίοδος για το τραγούδι, έχουμε χτυπηθεί πολύ και βλέπω να περιμένουμε για πολύ καιρό ακόμα, μέχρι να βγούμε στην εργασία. Παρόλα αυτά παραμένω αισιόδοξη και θετική, προσπαθώ να γεμίζω το χρόνο μου με διάφορα πράγματα και σίγουρα η μουσική υπάρχει στην καθημερινότητά μου.

Πόσα μεροκάματα έχεις κάνει από τον περασμένο Φεβρουάριο;

Θυμάμαι ότι ήμουν σε tour στη βόρεια Ελλάδα, την Κυριακή πετούσα για εμφανίσεις στην Κρήτη, σε αποκριάτικη παρέλαση και μου λένε το Σάββατο οι διοργανωτές: «Περίμενε, θα βγει ανακοίνωση ότι θα απαγορευτούν οι συναυλίες». Μετά την πρώτη καραντίνα ήλπιζα ότι θα κάνουμε συναυλίες, όμως πρόλαβα να κάνω μόνο τρία live με μέτρα και αποστάσεις, μετά μας τα απαγόρευσαν. Ούτε κι εμείς μπορούμε να το απολαύσουμε. Σκεφτόμουν να δημιουργήσω ένα καθιστικό live, αλλά δεν ευχαριστιόμουν αν δεν έβλεπα κόσμο να χορεύει.

Οικονομικά αντιμετώπισες δυσκολίες;

Είναι μεγάλο το διάστημα που καθόμαστε και σίγουρα έχω προβληματιστεί γιατί δεν υπάρχουν έσοδα. Δεν είμαι από πλούσια οικογένεια, όμως έχω δουλέψει αρκετά στη ζωή μου απ' τα 13 μου, γιατί μ' αρέσει να νιώθω ανεξάρτητη.

400 Έλληνες καλλιτέχνες, ανάμεσα τους μεγάλα ονόματα, έστειλαν επιστολή μέσα απ' την οποία ζητούν αμοιβές από τις τηλεοπτικές και τις ραδιοφωνικές τους εμφανίσεις. Συμφωνείς;

Είμαι υπέρ σε οποιοδήποτε κίνημα γίνεται για τους καλλιτέχνες αυτήν την περίοδο, γιατί κατανοώ πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν χτυπηθεί περισσότερο. Μπορεί να φαίνεται «κάπως», αλλά θέλω να υπενθυμίσω ότι δεν εργαζόμαστε εδώ και 10 μήνες. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν έσοδα απ' τον Φλεβάρη και έχουν να στηρίξουν οικογένειες.

Απέκτησες κάποια νέα συνήθεια τους τελευταίους μήνες;

Με είχε μάθει η μάνα μου από μικρή να είμαι καλή νοικοκυρά, οπότε τα οικιακά ήταν οικεία (γέλια). Απλά ζούσα μέσα σε έντονους ρυθμούς και σίγουρα δεν κάλυπταν μεγάλο κομμάτι απ' τη μέρα μου. Τώρα τα διαχειρίζομαι όλα μόνη μου, θα μαγειρέψω ή θα διαβάσω ένα βιβλίο, που πριν το θεωρούσα πολυτέλεια. Μου δόθηκε ο ελεύθερος χρόνος να κάνω πράγματα χωρίς πίεση, όπως να ζωγραφίσω και να γράψω. Μικρή εκφραζόμουν στο χαρτί, επειδή ήμουν κλειστό παιδί. Είχα ένα τετράδιο στο οποίο έγραφα αυτά που δεν εξέφραζα, επειδή περνούσα μεγάλες αλλαγές: Ήρθα στην πατρίδα μου ενώ ήμουν πέντε χρονών και δεν ήξερα κανέναν, ενώ οι γονείς μου δούλευαν πολλές ώρες. Ήταν ένας τρόπος να εκφράζομαι που συνεχίστηκε και τώρα το ψάχνω περισσότερο σκέφτομαι, γιατί να μην γράψω στίχους;

Credits κεντρικής φωτογραφίας:

Φόρεμα, Zinas

Δυο κολιέ με layering φορεμένα μαζί, pretty-woman.gr

Γόβες, Wall Street