«Τρελαμένος» μακριά από τη Νικολέττα ο Βασιλάκος - Της τραγούδησε σε story στο Instagram

Έγινε και αυτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τρελαμένος» μακριά από τη Νικολέττα ο Βασιλάκος - Της τραγούδησε σε story στο Instagram

Λίγες μέρες λείπει από την Αθήνα η Νικολέττα Τσομπανίδου και όπως όλα δείχνουν, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι πραγματικά τρελαμένος με την απουσία της. Μάλιστα για να το δείξει δε δίστασε να ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram μία σειρά από βίντεο στα οποία της τραγουδάει.

Οι δυο τους προσπαθούν να δείξουν ότι οι φήμες που τους θέλουν χωρισμένους δεν ισχύουν και έτσι καθημερινά τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν μηνύματα στο Instagram.

Η νικήτρια του The Bachelor έχει πάει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αλλάξει τον χρόνο μαζί με τους γονείς της και τον αδερφό της και ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να δείξει πόσο πολύ του λείπει, αφιερώνοντάς της ένα τραγούδι του συγκροτήματος Μέλισσες.

Νικολέττα Τσομπανίδου: Έκλεισε στόματα στο Instagram - H απάντηση για το χωρισμό με τον Παναγιώτη

Φουλ ερωτευμένοι είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου και δεν σταματούν να το αποδεικνύουν παρά τις φήμες περί χωρισμού. Απαντήσεις μάλιστα, δόθηκαν και μέσα από το Instagram και έκλεισαν στόματα.

Η Νικόλ, είναι καθημερινή χρήστης των social media και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορε στιγμές από την προσωπική της ζωή, όπως όταν δημοσίευσε στιγμές από το πατρικό της οικογένειας Βασιλάκου.

Έχοντας ωστόσο, επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για την Πρωτοχρονιά, θέλησε να κάνει ένα Q&A, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τω διαδικτυακών της φίλων. Ανάμεσα στις ερωτήσεις αυτές και το "γιατί λένε πως χώρισε με τον Παναγιώτη".

"Με τον Παναγιώτη είμαστε μαζί και περνάμε υπέροχα", απάντησε.

Νικολέττα Τσομπανίδου Παναγιώτης Βασιλάκος χωρισμός

Νικολέττα Τσομπανίδου Παναγιώτης Βασιλάκος The Bachelor

Γιατί είχε χωρίσει ο Βασιλάκος με την σύντροφο που είχε πριν την Νικόλ

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος να βρήκε (και να έχασε ξανά) τον έρωτα στα μάτια της Νικόλ μέσα από το The Bachelor, αλλά λίγο πριν γίνει ο πρώτος Έλληνας εργένης διατηρούσε μια σχέση χρόνων με μια πανέμορφη κοπέλα, την Ντιάνα Χομτζίλα. Οι δυο τους δεν έκρυβαν μάλιστα τον έρωτά τους και έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ανέβαζαν και κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram.

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Βασιλάκου - Ο λόγος που χώρισαν

Το όμορφο μοντέλο με καταγωγή από τη Ρουμανία είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη σχέση τους: «Δεν μας αρέσει να μιλάμε για τη σχέση μας, όμως, δεν την κρύβουμε κιόλας. Γιατί να κρύψεις κάτι τόσο ωραίο που σου συμβαίνει; Στα social media ανεβάζουμε πολλές κοινές μας φωτογραφίες από την καθημερινότητα αλλά και τις δουλειές μας».

Παναγιώτης Βασιλάκος, πρώην σύντροφος

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μιχαήλ, η σχέση τους ολοκληρώθηκε μετά από έναν μεγάλο καβγά, αφού υπήρχαν διάφορα προβλήματα όπως η ζήλια και ο ανταγωνισμός.

Πρώην σύντροφος του Παναγιώτη απο το the bachelor