Λυδία Φωτοπούλου: Εξομολογείται για το παιδί εκτός γάμου - "Το ταλέντο που είναι ως μητέρα"

Μια σπάνια συνέντευξη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λυδία Φωτοπούλου: Εξομολογείται για το παιδί εκτός γάμου -

Η Λυδία Φωτοπούλου μίλησε ανοιχτά στο Pop up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την εγκυμοσύνη της στα 23 εκτός γάμου και την ζωή της μετά από αυτό.

«Έχω εξαιρετικούς φίλους, Κατάφερα στα 23 μου να γίνω μαμά και το θεωρώ μεγάλο επίτευγμα. Ήταν ένα παιδί εκτός γάμου και ήμουν πολύ μπροστά από την εποχή. Δεν είχα τους γονείς μου να λογοδοτήσω, το περιβάλλον δεν με πείραζε κι έτσι το έκανα εκτός γάμου. Πιστεύω ότι το πραγματικό μου ταλέντο είναι ως μητέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Λυδία Φωτοπούλου.

«Είμαι χορτασμένη από τη ζωή μου», λέει η Λυδία Φωτοπούλου.

λυδια φωτοπουλου

Ποια είναι η Λυδία Φωτοπούλου

Η Λυδία Φωτοπούλου είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1956 (ηλικία 64 χρονών) στην Καβάλα.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Γκόλφω (2013), Οπερέττα (2017), Με δύναμη από την Κηφισιά (2017), Βυσσινόκηπος (2015), Απόψε αυτοσχεδιάζουμε (2018), Δεκαήμερο (2014). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία Πολυξένη (2017). Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Η τούρτα της μαμάς (2020).

Η ίδια σε συνέντευξη της έχει δηλώσει:

"Γεννήθηκα στην Καβάλα και 1,5 χρονών πήγα στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσα στην οδό Καλαποθάκη, στην Αριστοτέλους. Κάθε καλοκαίρι, με το που έκλειναν τα σχολεία στις 21 Ιουνίου, φεύγαμε για τρεις μήνες σ' ένα ερημικό σπίτι του παππού μου έξω από την Καβάλα, δίπλα στη θάλασσα –τότε του έλεγαν ότι πήγε κι έχτισε στους λύκους–, το οποίο έχω ακόμα.

Καθώς δεν οδηγούσε ούτε η μαμά ούτε ο μπαμπάς μου, ερχόταν το ταξί, φόρτωναν όλα τα πράγματα και πηγαίναμε. Ένα σπίτι μόνο γυναικόπαιδα, οι άντρες ερχόντουσαν το Σάββατο κι έφευγαν Δευτέρα. Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφαμε τον Σεπτέμβρη, με το που άνοιγαν τα σχολεία."