Ποιος Βασιλάκος; Η Χριστίνα βρήκε τον έρωτα στα μάτια πρώην παίκτη του Survivor

Τα τρυφερά στιγμιότυπα! Λέτε να είναι μαζί και να μην το λένε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ποιος Βασιλάκος; Η Χριστίνα βρήκε τον έρωτα στα μάτια πρώην παίκτη του Survivor

Ποιος Παναγιώτης Βασιλάκος και ποιο The Bachelor, όπως φαίνεται η Χριστίνα που αποχώρησε κάπου στα μέσα του ριάλιτι, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια πρώην παίκτη του Survivor, που είχε συζητηθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι για τον χαρακτήρα του.

Μπορεί κανένας από τους δυο να μην έχει - τουλάχιστον μέχρι στιγμής - διαψεύσει η επιβεβαιώσει τις φήμες περί σχέσης, ωστόσο η κοινή τρυφερή φωτογραφία τους, λέει άλλα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σίμο, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor. Ο ίδιος δεν είχε μπει από νωρίς στους στίβους μάχης. Ο τραυματισμός του Δημήτρη Μαργαρίτη τον έστειλε στον Άγιο Δομίνικο . Είναι μοντέλο, ενώ εκτός από τις άλλες επαγγελματικές του ιδιότητες ο Βασίλης Σίμος ασχολείται και με την οικογενειακή επιχείρηση ιχθυοπωλείων. Μάλιστα, είναι κάτοχος του τίτλου Mr Hellas 2018, ενώ έχει διακριθεί και στο body building.

Βασίλης Σίμος Survivor σχέση

Τι τρέχει ανάμεσα σε Χριστίνα του Bachelor και Βασίλη του Survivor;

Το ότι ο Βασίλης Σίμος και η Χριστίνα, κάνουν παρέα το είδαμε ξαφνικά, όταν ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, φορώντας κάλτσες και απολά ρούχα που φοράμε μόλοι στο σπίτι μας.

Η φωτογραφία αυτή ήταν οι αφορμή για να ξεκινήσει η φήμη πως είναι σε σχέση. Καθώς μην ξεχνάμε πως καραντίνα έχουμε και είμαστε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας, οπότε δεν γίνεται να συναντήθηκαν σε.. φιλικό σπίτι.

Βασίλης Σίμος Χριστίνα Bachelor σχέση

Σία και Χριστίνα μετά τα μαλλιοτράβηγματα στο The Bachelor έγιναν κολλητές - Κοινή έξοδος

Μπορεί στο The Bachelor τα μαλλιοτραβήγματα να ήταν πολλά λόγω της ζήλιας για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ωστόσο μετά το τέλος του παιχνιδιού πολλές έγιναν κολλητές. Όπως η Σία Βοσκανίδου με την Χριστίνα.

Πλέον οι κοπέλες δεν έχουν κάποιο λόγο για να τσακωθούν, αφού ο Παναγιώτης επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του, που είναι η Νικόλ με την οποία και πέρασαν μαζί Χριστούγεννα στο πατρικό των γονιών του.

Η Σία λοιπόν με την Χριστίνα, άφησαν πίσω εντάσεις και καβγάδες και περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, όπως και κοινές εμφανίσεις, όπως θα δείτε στο instastory που ανέβασαν.

Σία Χριστίνα The Bachelor