Η Εριέττα μετά το Bachelor ξεκίνησε τις... ενεσούλες - Η αλλαγή στο πρόσωπο της

Θα εκραγούν σε λίγο τα χείλη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Εριέττα μετά το Bachelor ξεκίνησε τις... ενεσούλες - Η αλλαγή στο πρόσωπο της

Η Εριέττα είναι μια από τις παίκτριες του The Bachelor που συζητήθηκε πολύ κατά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Κυρίως για τις ατάκες της, αλλά και για τους τσακωμούς που είχε με τις υπόλοιπες κοπέλες. Ωστόσο, μετά την αποχώρηση της όλα αυτά είναι παρελθόν και πλέον απολαμβάνει την ελευθερία της. Μάλιστα, επισκέφθηκε όπως φαίνεται τον αισθητικό της και έκανε τις ενεσούλες της με την αλλαγή στο πρόσωπο της να είναι μεγάλη.

Η Εριέττα λοιπόν, αποφάσισε να μοιάσει στην κολλητή της φίλη, Σία, και να φουσκώσει τα χείλη της, τόσο που η αλλαγή αυτή δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη, ούτε από τους διαδικτυακούς της φίλους. Ωστόσο, η ίδια φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα και αφήνει τις παρεμβάσεις να φανούν.

Εριέττα Bachelor πλαστικές

Δείτε πόσο χρονών είναι κι από που κατάγεται η Εριέττα!

Είναι 21 χρονών και κατάγεται από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Σαντορίνη.

Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είπε: “Είμαι η Εριέττα είμαι 21 χρονών και είμαι από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και δύσκολος. Θα τον χαρακτήριζα ως αγώνα επιβίωσης, άλλα όχι, είναι ένας πόλεμος.. γιατί στον αγώνα υπάρχει περίπτωση να βγει ισοπαλία, ενώ στον πόλεμο κερδίζει πάντα μόνο ένας. Η κάθε μία αποτελεί έναν στρατό, έτσι νικάει μόνο μία και αυτή θα είμαι εγώ”. Έχει ένα τατουάζ στα γαλλικά που σημαίνει “Ο φύλακας Άγγελος σου δίνει τα φτερά της ζωής”. Το τατουάζ το έκανε όταν έχασε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο από τη ζωή της και το έκανε για να τομ θυμάται.

Εργάζεται στον κλάδο του Τουρισμού. Έρχεται στο Bachelor για να βρει τον έρωτα και να νιώσει δυνατά συναισθήματα . Την εξιτάρει το γεγονός ότι θα πρέπει να διεκδικήσει έναν άντρα από τόσες γυναίκες. Δηλώνει δυναμική, πολυλογού και τσαχπίνα. Πιστεύει πολύ στον εαυτό της και είναι σίγουρη πως θα κερδίσει την καρδιά του Bachelor και θα δεχτεί το μονόπετρο.