Απίστευτο! Η Μάρα Δαρμουσλή είχε πάρει 15.000 ευρώ για μια ώρα δουλειάς

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτο! Η Μάρα Δαρμουσλή είχε πάρει 15.000 ευρώ για μια ώρα δουλειάς

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα στην Μαίρη Αρώνη το πρωί της Τρίτης και αποκάλυψε πως για μια ώρα δουλειάς είχε πάρει.. 15.000 ευρώ!

Το γνωστό πρώην μοντέλο έχει σημειώσει αρκετά επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ και έχει κλείσει αμέτρητες δουλειές και φωτογραφίσεις στο εξωτερικό.

Φυσικά, οι αμοιβές έξω δεν έχουν απολύτως καμία σχέσεις με αυτές της χώρας μας, ειδικά αν σκεφτούμε το υπέρογκο ποσό που έδωσαν στην Μάρα Δαρμουσλή για μια ώρα!

Η ηθοποιός και μοντέλο που πριν λίγους μήνες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας αποκάλυψε: «Τα περισσότερα χρήματα, που είναι αμοιβή ανά ώρα, ήταν μια καμπάνια αρώματος στην Ισπανία. Ήταν τέσσερις ώρες φωτογράφιση, μία λήψη, ήξεραν ακριβώς τι ήθελαν και ήταν όλο το πακέτο για παγκόσμια καμπάνια. Οπότε ήταν 15,000 ευρώ την ώρα».

Σοκάρει Η Μάρα Δαρμουσλή: "Δεν έδεσα την ζώνη, πήγα να χάσω την ζωή μου!"

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται μίλησε το μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή η οποία πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπήμένο της. Μάλιστα το μοντέλο προέβη σε μια σοκαριστική δήλωση, μια στιγμή που παραλίγο να χάσει την ζωή της.

“Τα εναέρια ακροβατικά μπήκαν στη ζωή μου πριν από 10 χρόνια, τυχαία, ενώ έκανα πρόβες. Στη διπλανή αίθουσα έκανε προπονήσεις μια ομάδα. Τους ρώτησα λοιπόν αν μπορώ να δοκιμάσω. Κάποια στιγμή μου ζήτησαν να αντικαταστήσω μια χορογράφο.

Ενώ έκανα λοιπόν τα δεσίματα, ξέχασα να κάνω ένα βασικό, το δέσιμο της ασφάλειας. Τελικά προσγειώθηκα και έφτασα λίγο πριν από το έδαφος και κατάλαβα τι σημαίνει “σαν από θαύμα”», εξομολογήθηκε.

Όσο για το μόντελινγκ που μπήκε στη ζωή της όταν ήταν μόλις δεκαέξι ετών αποκάλυψε:

“Ήμουν στις τουαλέτες ενός γνωστού καφέ της Θεσσαλονίκης. Ήμουν 16 χρονών και με πλησίασε μια κοπέλα και με ρώτησε το ύψος μου. Μετά μου είπε “θα ήθελες να βγάλεις 50.000 δραχμές σε μια βραδιά και όλα καθώς πρέπει;”. Της απάντησα “πού, πότε και τι πρέπει να κάνω;”

μάρα δαρμουσλη