Τηλεοπτική ανατροπή - Από τον ΣΚΑΪ στο Mega ο Ανδρέας Γεωργίου

Η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεοπτική ανατροπή - Από τον ΣΚΑΪ στο Mega ο Ανδρέας Γεωργίου

Μία απόλυτη τηλεοπτική ανατροπή ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά καθώς έγινε γνωστό πως ο Ανδρέας Γεωργίου φεύγει οριστικά από τον ΣΚΑΪ και ξεκινάει τη συνεργασία του με το Mega με μία νέα σειρά που θα καθηλώσει το κοινό.

Ο δημιουργός, μετά το τέλος της σειράς 8 Λέξεις - η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν - θα πιάσει δουλειά για τη νέα του σειρά η οποία θα έχει τον τίτλο «Η Γη της Ελιάς» και ήδη το Mega εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωσή του.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς και η δημιουργική του ομάδα υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία με το MEGA και έρχονται στην Prime Time ζώνη του τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου.

Ανδρέας Γεωργίου νέα σειρά

Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει.

Ανδρέας Γεωργίου Mega

την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.

Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του.

Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να κάνει μία ανάρτηση μέσα από την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς αναφέρθηκε στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

Ο ηθοποιός έχασε τον πατέρα του το 2013, και έτσι σήμερα θέλησε να τον θυμηθεί με μία ιδιαίτερη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Ανέβασε λοιπόν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και στην λεζάντα εξέφρασε πόσο πολύ του λείπει ο πατέρας του, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν «βροχή». Τι συμβαίνει ωστόσο με τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου; Δείτε εδώ.

Ανδρέας Γεωργίου πατέρας