Γωγώ Τσαμπά: Αποκάλυψε τον μεγάλο της φόβο για το J2US - "Νόμιζα ότι δεν..."

Τι συνέβη στην τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γωγώ Τσαμπά: Αποκάλυψε τον μεγάλο της φόβο για το J2US -

Η Γωγώ Τσαμπά έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό αφού την είδαμε να τραγουδά με μεγάλη επιτυχία στο J2US, κάτι που λίγοι περίμεναν.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο Πρωινό και αποκάλυψε πως πήρε αυτή την δύσκολη απόφαση για την ίδια να συμμετέχει στο show, αφού μέχρι πρότινος δούλευε περισσότερο σε περιοδείες, αλλά και τον μεγάλο της φόβο.

Η αποκάλυψη της Γωγώς Τσαμπά για το J2US και ο φόβος

«Όλο αυτό που έγινε με την πανδημία μας άλλαξε. Στην αρχή είπα ότι θα το δω σαν ευκαιρία να ξεκουραστώ. Μετά το τρίμηνο άρχισα να στενοχωριέμαι και να τα βάζω με τον εαυτό μου και εκεί που είπα δεν μπορώ άλλο, χτύπησε το τηλέφωνο και ήρθε το J2US.

Έκανα αυτό που μου αρέσει και γνώριζα νέους ανθρώπους και άλλα πράγματα. Ήταν το κάτι διαφορετικό και ήταν όντως για εμένα μια διαφορετική εμπειρία. Άρχισα να αγαπώ περισσότερο αυτό που κάνω και να δοκιμάσω άλλα είδη μουσικής και έκανα νέες γνωριμίες»!

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Στην αρχή φοβόμουν την παρουσία μου στο J2US, νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω. Ήταν πολλές οι μέρες για να βγει όλο αυτό. Ήταν οι πρόβες και τα τραγούδια και στην αρχή έλεγα “θα τα πω;”. Δεν είχα τραγουδήσει ποτέ ξένα κομμάτια».

Λίγα λόγια για την καριέρα της Γωγώ Τσαμπά

Η Γωγώ Τσαμπά (Ορχομενός Βοιωτίας, 9 Νοεμβρίου 1982) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών. Γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας όπου και μεγάλωσε, ενώ ο πατέρας της κατάγεται από την Κυρτώνη Φθιώτιδας.

γωγω τσαμπα

Είναι πολύ γνωστή για την ερμηνεία τραγουδιών όπως το δεν σου κάνω τον άγιο, τραγούδι το οποίο ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κοντολάζος αλλά και για τα ρίξε μου το ραβασάκι, τα καγκέλια κ.α. Μάλιστα, τα τραγούδια που ερμηνεύει, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν από παλαιότερα χρόνια, αλλά γίνονται εξαιρετικά δημοφιλή χάρη σε αυτήν.