To Πρωινό: Αυτός θα είναι ο καλεσμένος που θα κλείσει το 2020 - Πρόκειται να γίνει χαμός!

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
To Πρωινό: Αυτός θα είναι ο καλεσμένος που θα κλείσει το 2020  - Πρόκειται να γίνει χαμός!

Το 2020 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του αφού απομένουν μόλις λίγα 24ωρα από την αλλαγή του χρόνου. Οι εκπομπές έχουν ήδη ετοιμάσει τις εκπλήξεις τους και φυσικά τους λαμπερούς καλεσμένους τους. Έτσι και το Πρωινό πρόκειται να γλεντήσει όπως του πρέπει τον νέο χρόνο.

Με μια εορταστική εκπομπή γεμάτη χορό και τραγούδι θα κάνει παραμονή πρωτοχρονιάς η αγαπημένη ομάδα του ΑΝΤ1 και φυσικά δεν θα είναι μόνη της.

Αυτός θα είναι ο καλεσμένος του Πρωινού που θα κλείσει το 2020

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, στις 10:00 η αγαπημένη καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 αποχαιρετά την χρονιά που φεύγει με εορταστική διάθεση, κέφι, χορό, προβλέψεις, γαστρονομικές προτάσεις, αλλά και συγκινητικές συνεντεύξεις και εξομολογήσεις ψυχής από αγαπημένα πρόσωπα.

Η Λίτσα Πατέρα κάνει τον αστρολογικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και δίνει συμβουλές για το νέο έτος. Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει συνοδευτικά για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Η Άννα Μαρία Μπαρού προτείνει ζεστό κόκκινο κρασί με μπαχαρικά και πορτοκάλι.

πρωινο σταματης γονιδης

Καλεσμένος την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο «Πρωινό» ο Σταμάτης Γονίδης. Μιλά για τη ζωή του και την πορεία του, ενώ μας συστήνει την Στεφανία, την μεσαία κόρη του η οποία ακολουθεί τα επαγγελματικά του βήματα, μάλιστα ο τραγουδιστής πριν λίγο καιρό έγινε ξανά μπαμπάς! Δείτε τις φωτογραφίες απο το μαιευτήριο.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής ερμηνεύει μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, «Δυόμιση», «Όλα σ’ αγαπάνε», «Έτσι», «Και με πιάνουν τα κλάματα» κ.ά., ενώ παρουσιάζει σε Α’ Μετάδοση αποκλειστικά στο «Πρωινό» το καινούριο του τραγούδι «Δεν σε Θέλω».

Σήμερα στο Πρωινό, η Γωγώ Τσαμπά έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για το J2US

Η Γωγώ Τσαμπά έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό αφού την είδαμε να τραγουδά με μεγάλη επιτυχία στο J2US, κάτι που λίγοι περίμεναν.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο Πρωινό και αποκάλυψε πως πήρε αυτή την δύσκολη απόφαση για την ίδια να συμμετέχει στο show, αφού μέχρι πρότινος δούλευε περισσότερο σε περιοδείες, αλλά και τον μεγάλο της φόβο.

«Όλο αυτό που έγινε με την πανδημία μας άλλαξε. Στην αρχή είπα ότι θα το δω σαν ευκαιρία να ξεκουραστώ. Μετά το τρίμηνο άρχισα να στενοχωριέμαι και να τα βάζω με τον εαυτό μου και εκεί που είπα δεν μπορώ άλλο, χτύπησε το τηλέφωνο και ήρθε το J2US.

Έκανα αυτό που μου αρέσει και γνώριζα νέους ανθρώπους και άλλα πράγματα. Ήταν το κάτι διαφορετικό και ήταν όντως για εμένα μια διαφορετική εμπειρία. Άρχισα να αγαπώ περισσότερο αυτό που κάνω και να δοκιμάσω άλλα είδη μουσικής και έκανα νέες γνωριμίες»!

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Στην αρχή φοβόμουν την παρουσία μου στο J2US, νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω. Ήταν πολλές οι μέρες για να βγει όλο αυτό. Ήταν οι πρόβες και τα τραγούδια και στην αρχή έλεγα “θα τα πω;”. Δεν είχα τραγουδήσει ποτέ ξένα κομμάτια».