Μαρίνα Λικμέτα: Δημοσίευσε στο instagram κοινή φωτογραφία με την Νικόλ και τον Βασιλάκο

Σουηδία γίναμε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρίνα Λικμέτα: Δημοσίευσε στο instagram κοινή φωτογραφία με την Νικόλ και τον Βασιλάκο

Ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Μαρίνα Λικμέτα στάθηκε η αιτία για να δημοσιεύσει την μια και μοναδική - φανταζόμαστε - κοινή φωτογραφία που έχει με την Νικόλ και τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Για όσους δεν θυμούνται, η Μαρίνα δήλωνε τόσο τρελά ερωτευμένη στο The Bachelor με τον Βασιλάκο που δεν μπορούσε να τον μοιράζεται με 20 κοπέλες μέχρι να επιλέξει εκείνος την μία και μοναδική, γι' αυτό και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς (δείτε εδώ το βίντεο) λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, καταλαβαίνετε πως το θέαμα της Νικόλ με του Παναγιώτη δεν είναι και το καλύτερό της. Ωστόσο, έκανε την χάρη στους followers της που της ζήτησαν να δημοσιεύσει φωτογραφία της με την Νικόλ και ιδού:

Μαρίνα Λικμέτα

Η Μαρίνα "σπάει" τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά το τέλος του The Bachelor

Όπως αποκάλυψε, ούτε ήταν, αλλά ούτε και είναι σε σχέση με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, δηλώνοντας πως δεν της αρέσει να έρχεται δεύτερη. Συνεχίζοντας τόνισε πως όπως έχει δει στα social media με την Νικόλ είναι ακόμη μαζί.

Όσον αφορά τα μηνύματα που έχει δεχθεί από τον Παναγιώτη - που πρώτο το Vanda's blog σας είχε αποκαλύψει - έκανε γνωστό πως όντως είχαν επικοινωνία, ωστόσο μόνο για να δει τι κάνει και αν είναι καλά.