Ιωάννα Τούνη: Το τρυφερό σχόλιο του Σιδεράκη κάτω από φωτογραφία της

Έτσι διέψευσαν τις φήμες χωρισμού και αποκάλυψαν επίσημα ότι είναι μαζί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Το τρυφερό σχόλιο του Σιδεράκη κάτω από φωτογραφία της

Τον τελευταίο καιρό είχαν ακουστεί πολλά για την Ιωάννα Τούνη και για τον Γιάννη Σιδεράκη. Χθες η Ιωάννα Τούνη ανέβασε μία νέα φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram και ο αγαπημένος της έκανε ένα πολύ τρυφερό σχόλιο από κάτω.

Πριν από λίγο καιρό είχε γραφτεί πως η Ιωάννα Τούνη και ο Γιάννης Σιδεράκης έκαναν unfollow και block στο Instagram, κάτι που όπως είδαμε χθες τελικά δεν ισχύει αφού η Θεσσαλονικιά influencer δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία στο προφίλ της και ο σύντροφό της έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα που έκλεισε πολλά στόματα.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη, ποζάροντας με μαύρα ρούχα έγραψε: «Σε mood βαθιάς και ανυπέρβλητης θλίψης που στα @soulaglamorous awards 2020 κέρδισα μόνο το βραβείο χωρισμού», ενώ από τη μεριά του ο Γιάννης Σιδεράκης, αναφερόμενος προφανώς στις φήμες περί μπλοκ και unfollow, έγραψε: «Δικιά μου είσαι και με μπλοκ».

Ιωάννα Τούνη σύντροφος
Ιωάννα Τούνη Γιάννης Σιδεράκης

Τι είχε πει η Ιωάννα Τούνη για την επανασύνδεσή της με τον Γιάννη Σιδεράκη

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη πριν από λίγες μέρες στο Έλα Χαμογέλα και φυσικά ρωτήθηκε αν ισχύει η επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την Ιωάννα συζητήσανε τόσο για την συμμετοχή της στο My Style Rocks, στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor καθώς και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει ξανά σχέση με τον πρώην σύντροφό της (Γιάννης Σιδεράκης).

Η Ιωάννα Τούνη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω παιδιά, δεν μιλάω πλέον για τα προσωπικά μου. Είπα θα ξαναμιλήσω μόνο αν αρραβωνιαστώ. Έχω κουραστεί και έχω κουράσει πιστεύω, φτάνει!

Δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου, ωστόσο πάντα οι σύντροφοι που είναι μαζί μου, θέλουν υποτίθεται να με παντρευτούν, αλλά κάτι στο παρασύνθημα πηγαίνει λάθος», κατέληξε η Θεσσαλονικιά Ιωάννα.