Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψη για το τέλος της εκπομπής της - «Έκλεισε αυτός ο κύκλος...»

Τι θέλει να κάνει στη συνέχεια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψη για το τέλος της εκπομπής της - «Έκλεισε αυτός ο κύκλος...»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο οριστικό τέλος της εκπομπής της, αποκαλύπτοντας πως αυτό ο κύκλος έχει κλείσει και πως σιγά σιγά πρέπει να βρει κάποια άλλη εκπομπή.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του δεύτερου lockdown, η εκπομπή Γράμμα για σένα που ξεκίνησε αυτόν τον Σεπτέμβρη στο Open, κόπηκε, καθώς δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί το κόνσεπτ σε αυτές τις συνθήκες.

Γράμμα για σένα Open

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξήγησε πως από εδώ και στο εξής θα προσπαθήσει να βρει ένα νέο κόνσεπτ, πιο θετικό, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο μία «στροφή» στην τηλεοπτική της καριέρα.

«Με δυσκόλεψε ο κορωνοϊός αλλά με βοήθησε να πάω στο επόμενο κομμάτι. Δεν επαναπαύομαι ποτέ. Θεωρώ ότι παρά είχα ταυτιστεί με την κοινωνική εκπομπή αλλά δεν είμαι μόνο αυτό. Έκανε μεγάλη επιτυχία και δεν ήθελα να το αφήσω όσο έβλεπα ότι υπάρχει αίτημα για αυτή την εκπομπή. Προφανώς, έκλεισε αυτός ο κύκλος και πρέπει να βρω και εγώ κάτι άλλο. Θα ήθελα να κάνω μία live εκπομπή με θετικό το στοιχείο μέσα της.

Βίκυ Χατζηβασιλείου εκπομπή

Infotainment, δεν με ενδιαφέρει η ώρα. Πρωινό δεν θα έκανα έτσι όπως είναι… Ώρα να διώξω αυτή την ταμπέλα. Έχω κάνει τόσα πολλά ετερόκλιτα πράγματα. Είναι ωραίο να σε έχει αγαπήσει ο κόσμος μέσα από κάτι που δημιούργησες εσύ».

Τι είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τα χρήματα που έβγαλε από την εκπομπή της;

«Με ζει κάποιος και δεν το έχω καταλάβει; Φυσικά και την έκανα για λόγους βιοπορισμού. Ούτε έχω κάποια περιουσία για να παίρνω από κάποια ακίνητα χρήματα, ούτε με ζει κάποιος. Εγώ συντηρώ τον εαυτό μου και τελικά όχι μόνο τον εαυτό μου», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και συνέχισε:

Βίκυ Χατζηβασιλείου εκπομπή

«Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά. Αυτή είναι η ζωή κι εγώ έχω πολλή διδαχή μέσα μου για να τα χάσω σε τέτοιες εξελίξεις».