Ανδρέας Γεωργίου: Όλη η αλήθεια για τη μεταγραφή του στο Mega - Γιατί άφησε τον ΣΚΑΪ;

Μεγάλο «σούσουρο» με τη νέα του σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανδρέας Γεωργίου: Όλη η αλήθεια για τη μεταγραφή του στο Mega - Γιατί άφησε τον ΣΚΑΪ;

Χθες το μεσημέρι το Mega έριξε μία κανονική βόμβα καθώς μέσα από δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε έκανε γνωστό πως συμφώνησε με τον Ανδρέα Γεωργίου. Η εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε με το οικογενειακό περιβάλλον του ηθοποιού και σεναριογράφου και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μετά την ολοκλήρωση της σειράς «8 Λέξεις» - δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις για το τέλος της - θα ξεκινήσει να δουλεύει για το Mega και για τη νέα του σειρά με τίτλο «Η Γη της Ελιάς».

Η εκπομπή Ευτυχείτε σχολίασε το γεγονός ότι η ανακοίνωση του Mega ήρθε πριν ενημερωθεί ο Ανδρέας Γεωργίου ωστόσο το περιβάλλον του ηθοποιού ξεκαθάρισε πως ο ΣΚΑΪ γνώριζε για τη συμφωνία πριν κυκλοφορήσει το περιβόητο δελτίο τύπου.

Ανδρέας Γεωργίου Mega

«Όταν ο Ανδρέας πήγε στον ΣΚΑΪ, υπήρχαν πέντε σειρές “στα σκαριά”, αφού το κανάλι είχε αποφασίσει να επενδύσει στη μυθοπλασία. Τελικά στον ΣΚΑΪ έμειναν μόνο οι 8 Λέξεις. Το κανάλι ζήτησε από τον Ανδρέα να τους απαντήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, αν θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Πριν ένα μήνα, ο Ανδρέας τους ενημέρωσε ότι συζητάει και με άλλα κανάλια για τη νέα σεζόν. Όταν υπέγραψε με το Mega, ο ΣΚΑΪ ενημερώθηκε εγκαίρως για τη συμφωνία αυτή. Το Mega αμέσως μετά αποφάσισε να το κοινοποιήσει με Δελτίο Τύπου, αφού είχαν πέσει οι υπογραφές», ανέφερε χαρακτηριστικά το περιβάλλον του Ανδρέα Γεωργίου.

Τι αναφέρει το δελτίο τύπου του Mega για τον Ανδρέα Γεωργίου;

Ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς και η δημιουργική του ομάδα υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία με το MEGA και έρχονται στην Prime Time ζώνη του τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου.

Ανδρέας Γεωργίου νέα σειρά

Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει.

Ανδρέας Γεωργίου Mega

την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.

Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του.