Αντώνης Ρέμος: Συγκλονίζει η δήλωση για τον κορωνοϊό- '"Έχασα πολλούς φίλους μου"

Μίλησε για όλα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: Συγκλονίζει η δήλωση για τον κορωνοϊό- '

Ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή την εμφάνιση του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο MEGA μίλησε στο Live News για το show που θα δούμε αλλά και για την πανδημία του κορωνοϊού που έπληξε τη κόσμο και την χώρα.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA. Δείχνει ότι είναι το μεγαλύτερο κανάλι. Και ΄ξρθε η ώρα να επανατοποθετηθεί στις ψυχές και στην καρδιά των τηλεθεατών. Θα κάνουμε μια μεγάλη, σύγχρονη πρωτοχρονιά, υπέροχους καλεσμένους. Θα ζήσουμε όμορφες και συγκινητικές στιγμές» τόνισε με νόημα ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

«Ξεσυνηθίσαμε να τραγουδάμε. Όμως θα βγουν και καλά πράγματα από αυτή τη χρονιά. Να κρατήσουμε τα μαθήματα από αυτή τη χρονιά. Σύντομα θα ξανά πάρουμε τη ζωή μας πίσω, θα ξανά γίνει η καθημερινότητά μας όπως ήταν. Εύχομαι να μη ξεχάσουμε γρήγορα.Να μη ξεχάσουμε πόσο σημαντική είναι η επαφή και το να είμαστε δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάμε» υπογράμμισε με νόημα, δείτε όλα όσα ετοιμάζουν για την πρωτοχρονιά

«Να λέμε δόξα τω Θεώ όταν έχουμε δουλειά και υγεία. Έχω πολλούς φίλους που περάσαν τη δοκιμασία και αρκετούς που δυστυχώς τους χάσαμε. Έχασα αρκετούς φίλους από τον κορωνοϊό» πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Συγκλόνισε ο Αντώνης Ρέμος - «Έλεγα πέφτω σε κατάθλιψη...»

Ο Αντώνης Ρέμος, λίγο πριν το μεγάλο show που θα παρουσιάσει την παραμονή της πρωτοχρονιάς στο Mega, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και συγκλόνισε με την εξομολόγησή του πως κάποια στιγμή αισθάνθηκε ότι πέφτει σε κατάθλιψη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του και ξεκαθάρισε στον Άρη Καβατζίκη πως η σύζυγός του και η κόρη του ήταν τα πρόσωπα που τον βοήθησαν να επανέλθει.

Ο τραγουδιστής ανέφερε στον Άρη Καβατζίκη: «Ήταν στιγμές που έλεγα πέφτω σε κατάθλιψη εγώ προσωπικά ένιωσα ότι κάποια βράδια τέλος, δεν υπάρχει αύριο».

Όσο για την Υβόννη Μπόσνιακ και την μονάκριβη κόρη του Ελένη, παραδέχτηκε ότι ήταν το «οχυρό» που τον στήριξε και τον βοήθησε ψυχολογικά αυτό το διάστημα!