Λία Τσουζνταν: Έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού - Το δημόσιο σχόλιο του συντρόφου της

Για δείτε...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λία Τσουζνταν: Έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού - Το δημόσιο σχόλιο του συντρόφου της

Η Λία Τσουζντάν από το GNTM 3, μονοπώλησε το ενδιαφέρον αφού πολλά ειπώθηκαν για την ίδια και τον σύντροφό της μετά την επίσκεψη του στο παιχνίδι.

Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως το μοντέλο χώρισε από το σύντροφό της ο οποίος την βοήθησε όταν ήρθε στην Ελλάδα. Το τέλος σε αυτές τις φήμες έβαλε ο ίδιος με ένα σχόλιο του κάτω από μια φωτογραφία της.

To πρώην μοντέλο του GNTM ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram στον οποίο είναι πολύ ενεργή και ο σύντροφός της έσπευσε να τις σχολιάσει τρείς καρδιές, ενώ δύο άλλοι παίκτες του ριάλιτι λένε πως είναι ζευγάρι μετά από κοινές τους εμφανίσεις.

Έτσι έβαλε τέλος η Λία Τσουζντάν στις φήμες χωρισμού

λία gntm

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος έκανε μεταμόσχευση μαλλιών μετά το GNTM 3

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος ήταν ένας από τους παίκτες του GNTM 3 που ξεχώρισαν, καθώς χωρίς να έχει ασχοληθεί με τη μόδα κατάφερε να φέρει εις πέρας με επαγγελματισμό οποιαδήποτε δοκιμασία. Ο πρώην παίκτης, που "έσταζε" φαρμάκι για την Ρασέλ αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή του και συγκεκριμένα θέλησε να αλλάξει την αραίωση στα μαλλιά του.

Ραγίζει καρδιές η Ράσελ από το GNTM 3 - «Γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας.. Η μητέρα μου..»

ο μεσημέρι της Κυριακής η Θεοδώρα Ρασέλ βρέθηκε καλεσμένη στο Dot και ράγισε καρδιές με την εξομολόγηση της σχετικά με το bullying που έχει δεχτεί.

Για πρώτη φορά, η πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM 3 σπάει την σιωπή της και εξομολογείται για την λεκτική βία που έχει υποστεί σε μικρότερη ηλικία.

Η Ρασέλ, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε και στην εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας από το οποίο ανέδειξε και τις φωνητικές της ικανότητες βγάζοντας τραγούδι καθώς και τα σχόλια της που έγραψαν ιστορία

Η Ρασέλ είπε χαρακτηριστικά: «Δέχτηκα πολύ bullying μέχρι το Δημοτικό. Τα κορίτσια δεν είχαν θέμα αλλά τα αγόρια λόγω χρώματος με φώναζαν Καρεμπέ. Την πρώτη φορά που μου συνέβη στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και γύρισα σπίτι κλαίγοντας.

Η μητέρα μου μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα κι εδώ στην Θεσσαλονίκη δε συνηθίζουν να βλέπουν παιδιά με το δικό σου χρώμα.

Οπότε τους ξενίσει, είναι πρωτόγνωρο κι είναι λογικό να αντιδρούν γιατί είναι μικρά παιδιά κι έτσι το ξεπέρασα. Τα παιδιά που με κορόιδευαν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο μου έλεγαν αν βγούμε για καφέ.»