Βίκυ Κάβουρα: «Σπάει» τη σιωπή της για το J2US - «Περάσαμε μία κρισούλα με τον Νίκο Κοκλώνη»

Αφοπλιστικά ειλικρινής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Κάβουρα: «Σπάει» τη σιωπή της για το J2US - «Περάσαμε μία κρισούλα με τον Νίκο Κοκλώνη»

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της σχετικά με όλα όσα έγιναν με τη συμμετοχή της στο J2US, ξεκαθαρίζοντας πως η σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη πέρασε μία μικρή κρίση.

Το καλοκαίρι που πέρασε έγινε πολύς λόγος σχετικά με το αν θα βλέπαμε και φέτος τη Βίκυ Κάβουρα στο celebrity room του J2US, και ενώ αρχικά είχε επιβεβαιωθεί πως θα είναι και πάλι στο show, τελικά είδαμε τη Λάουρα Καραΐσκου να μπαίνει στη θέση της.

Η Βίκυ Κάβουρα, απόλυτα ειλικρινής εξήγησε πως δεν μπορεί να κρατήσει κακία στον Νίκο Κοκλώνη και παρά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι, τα ξαναβρήκανε.

Βίκυ Κάβουρα J2US

«Γιατί ρωτάς τι συνέβη εμένα; Ότι ξέρεις, ξέρω. Σε θέλω, με θέλεις, γιατί δεν παντρευόμαστε είναι με τον Νίκο. Και εγώ ήθελα και ο Νίκος ήθελε, δεν έγινε όμως. Δεν ισχύει τίποτα. Ισχύουν αυτά που βλέπετε. Στις δουλείες μου δεν προδίδω ποτέ και ειδικά τον Νίκο, που του έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Είχαμε περάσει μια κρισούλα το καλοκαίρι άλλα τα ξαναβρήκαμε, αλλά αυτά είναι στη φιλία πάνω.

Ήθελε, ήθελα, δεν έγινε για οποιοδήποτε λόγο. Και; Μπορεί να κάνουμε κάτι άλλο μαζί στο μέλλον. Ότι και να έγινε και ο Νίκος να έφταιγε σε αυτό, τον αγαπάω τόσο και του έχω αδυναμία. Δεν μπορώ να κρατήσω κακία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.

Τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης για την απουσία της Βίκυς Κάβουρα από το J2US

«Εγώ τη Βίκυ Κάβουρα την είχα πάντα μαζί μου, από το πρώτο show που έκανα. Δεν την έβγαλε κάποιος από το show. Ήρθε στο γραφείο, της είπα επειδή αλλάζει το J2US θεωρώ πως πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, θα φαίνεσαι πολύ περισσότερο στο show -τώρα θα το κάνει κάποιος άλλος, δεν σας λέω ποιος- και ξαφνικά μου λέει «θεωρώ πως αυτό είναι υποβάθμιση για μένα». Της λέω «Βικάκι μου είναι αναβάθμιση». «Όχι, δεν θέλω», μου λέει και μετά μαθαίνω ότι έκανε ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι για μια μεσημεριανή ζώνη.

Με πείραξε που δεν μου το είπε ενώ ήμασταν μαζί σε όλα. Να είναι καλά, την αγαπώ πάρα πολύ», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.