Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Ο ΣΚΑΙ θα την εντάξει στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά

Έγινε

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Ο ΣΚΑΙ θα την εντάξει στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά
News 31.12.2020 11:45
Από Youweekly Team

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η φετινή νικήτρια του Big Brother, αγαπήθηκε πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για την τρέλα της και το περιστατικό με τα πλαστικά φυτά, και ο ΣΚΑΙ εννοείται πως δεν θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο σταθμός σκέφτεται να την εντάξει στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Συγκεκριμένα μπορεί να έχει δεχθεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις και πολλές εκπομπές να την θέλουν στο δυναμικό τους, αφού σίγουρα δεν θα αφήσει κενό στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά το πιο κοντινό σενάριο είναι μια θέση στο πάνελ της εκπομπής του Αυτιά ως δικηγόρος.

Όλο το ρεπορτάζ για το επαγγελματικό μέλλον της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο παρακάτω βίντεο

Το βιογραφικό της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη

  • Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη είναι 36 χρονών.
  • Κατάγεται από την Κρήτη.
  • Είναι δικηγόρος.
  • Δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα.
  • Όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο.
  • Τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ.

Στο εισαγωγικό της βίντεο η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είπε: «Είμαι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Κατάγομαι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι δικηγόρος. Γενικά είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Είμαι πολύ αυθόρμητη, είμαι πολύ παρορμητική, είμαι πάρα πολύ ειλικρινής, πάρα πολύ αυστηρή αλλά έχω πολύ χιούμορ και γενικότερα είμαι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ γλυκιά. Η αδυναμία μου είναι ο αδερφός μου ο Αλέξανδρος, ο Αλέξης μου, ο οποίος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω “Αλέξη μου, αγάπη μου”, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει “Μμμμμ” σα να μου λέει “Όλα καλά θα πάνε” και είμαι τυχερή που τον έχω”.

Δεν μου αρέσουν οι άντρες οι οποίοι δεν είναι 100% άντρες, γενικότερα δηλαδή που δεν είναι έτσι της παλιάς σχολής. Γι’ αυτό ούτως ή άλλως είμαι και μόνη μου εδώ και δυόμιση χρόνια. Και όχι τίποτα άλλο, δεν ξέρω αλλά ο πατέρας μου και η μάνα μου έχουν αγανακτήσει. Σχετικά με το γάμο τώρα που θα ήθελα, το γάμο των ονείρων μου θα ήταν ιδανικό να γίνει σε ένα ωραίο νησί με δύο τρεις χιλιάδες καλεσμένους.

Είμαι πάρα πολύ υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο. Μιλάω πάρα πολύ (ώρες ώρες). Τρώω πολύ (ώρες ώρες). Αν βρεθεί κάποιο ωραίο παιδί εκεί που με κοιτάζει αυτή τη στιγμή και θέλει να κάνει ένα ωραίο γάμο, να έχει έτσι μια ωραία γυναίκα που θα τον φροντίζει, θα του μαγειρεύει, θα του σιδερώνει ΝΑ’ΜΑΙ”».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Ζαχαράτος "χτυπά" ξανά - Το νέο βίντεο έπος ντυμένος Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η νέα ανάρτηση της νικήτριας του Big Brother στο instagram

Share