Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις τρεις εγκυμοσύνες της - «Αν κάνω τέταρτο θα πάρω...»

Δε δίστασε να το πει στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις τρεις εγκυμοσύνες της - «Αν κάνω τέταρτο θα πάρω...»

Με αφορμή μία συζήτηση που είχε σήμερα το πρωί με την Αννίτα Μπραντ και τον Χάρη Χριστόπουλο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δε δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της, τα κιλά που πήρε στις τρεις εγκυμοσύνες της.

Η Αννίτα Μπραντ είπε πως κατά την εγκυμοσύνη της πήρε συνολικά 24 κιλά και πως ακόμα δεν έχει καταφέρει αν τα χάσει. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, προκειμένου να την καθησυχάσει της εξήγησε πως η πρώτη εγκυμοσύνη είναι πάντα αυτή κατά την οποία παίρνεις περισσότερα κιλά, κάτι που συνέβη και με την ίδια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή εγκυμοσύνη

«Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 18 κιλά, στην τρίτη που ήξερα ότι δεν χάνονται εύκολα πήρα 8. Στην δεύτερη πήρα 12. Πιστεύω αν κάνω τέταρτο, θα πάρω 5», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τι λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν πριν από λίγο καιρό καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη στην παρουσιάστρια του Pop Up σχετικά με το αν επιθυμεί να κάνει και ένα τέταρτο παιδάκι.

Η παρουσιάστρια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Σήμερα, έκανε "ποδαρικό" στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μίλησε για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού.

«Δε σου λέω όχι αλλά δε σου λέω και ναι. Σωματικά νιώθω ότι έχω κουραστεί. Έχω τη μέση μου όταν κουβαλάω τον Γιαννάκη πολύ, δε μπορώ, γκρινιάζω. Μου λείπει λίγος προσωπικός χρόνος, το να κάτσω στο κρεβάτι μου και να κοιτάω το ταβάνι χωρίς να σκέφτομαι τίποτα. Απ

ό την άλλη μου αρέσουν τα παιδιά. Έχω καλές εγκυμοσύνες. Τα κοριτσάκια μου με βοηθάνε πάρα πολύ με τον μικρούλη... Αλλά δε ξέρω μπορεί και να έκανα σε 1-2 χρόνια. Δε ξέρω, ο Θεός ξέρει» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αν και μανούλα τριών παιδιών, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διατηρεί άψογα την σιλουέτα της. Δείτε εδώ το μυστικό της.