Δέσποινα Μοιραράκη: "Μου είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσω το Deal αλλά..."

Θα ήθελε να κάνει τηλεόραση;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη:

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη για τις τηλεοπτικές προτάσεις που τις έχουν γίνει και συγκεκριμένα για το τηλεπαιχνίδι Deal.

Η ίδια ανέφερε: «Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, είμαι ανοιχτή και μου αρέσει. Που και που μου γίνονται προτάσεις. Μου είχαν προτείνει και το Deal και κάποιες παρουσιάσεις. Δεν είναι κάτι που μέχρι τώρα με έχει κερδίσει.

Να σου πω την αλήθεια μετάνιωσα που δεν έκανα το Deal, είμαι ειλικρινής. Βέβαια είναι εκπληκτικός ο Χρήστος Φερεντίνος αλλά μην πάμε τώρα σε συγκρίσεις. Κάθε άνθρωπος μπορεί να δώσει τον δικό του εαυτό.»

Στο τέλος του βίντεο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε ότι είχε γίνει πρόταση, όσο το τηλεπαιχνίδι προβαλλόταν από τον ANT1. Ρίξτε και μια ματιά στη Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία κάνει γυμναστική στο σπίτι εντελώς άβαφη.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Δέσποινας Μοιραράκη

Δέσποινα Μοιραράκη: Αυτός είναι ο γιος της - Φωτογραφία μέσα από το σκάφος

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά της και έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με έναν από τους δύο γιους της μέσα στο σκάφος με πλατύ χαμόγελο.

Η γνωστή επιχειρηματίας λατρεύει να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media και πόσο μάλλον, όταν ποζάρει σαν περήφανη μαμά στο πλευρό του γιου της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δέσποινας Μοιραράκη με τον γιο της στο σκάφος

Η "βασίλισσα του χαλιού" απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον γιο της Γιώργο και οι δύο τους μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

«Mια ξένοιαστη καλοκαιρινή στιγμή με το γιο μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δέσποινα Μοιραράκη.