Σωτήρης Κοντιζάς: Η φωτογραφία του Πάνου Ιωαννίδη από την εφηβεία και το τρολάρισμα

Αγνώριστος!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σωτήρης Κοντιζάς: Η φωτογραφία του Πάνου Ιωαννίδη από την εφηβεία και το τρολάρισμα

Είναι γνωστό πως οι κριτές του Masterchef πειράζουν πολύ συχνά ο ένας τον άλλον και έχουν μια πολύ καλή φιλική σχέση. Αυτή τη φορά ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε ένα επικό τρολάρισμα στον Πάνο Ιωαννίδη.

Αν και τα γυρίσματα του Masterchef έχουν ήδη ξεκινήσει και οι δουλείες τρέχουν, ο διάσημος σεφ δεν ξεχνά να "πειράζει" τους φίλους του. Έτσι λοιπόν βρέθηκε μπροστά από μια φωτογραφία του Πάνου Ιωαννίδη από την εφηβεία και δεν κρατήθηκε, την ανέβασε στο instagram!

Πολλά χρόνια πίσω γύρισε τον Πάνο Ιωαννίδη αυτή η φωτογραφία που τον δείχνει σχεδόν αγνώριστο! Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγραψε στην λεζάντα: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το risotto πρέπει να είναι τέλειο».

Η φωτογραφία του Πάνου Ιωαννίδη από την εφηβεία

πάνος ιωαννίδης

O Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζει τον γιο του και τον τρολλαρεί για το κούρεμα του - «Θυμίζει playmobil»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αποδείξει πολλές φόρες το χιούμορ που τον διακατέχει και αυτό μας το επιβεβαιώνει μέσα από το τρολλάρισμα που κάνει στον γιο του.

Ο γνωστός σεξ και κριτής του MasterChef είναι ο «χαζομπαμπάς» που όλοι λατρεύουμε και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της οικογένειας του.

Χθες λοιπόν, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανάρτησε μια φωτογραφία με τον γιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και τον τρόλλαρε δημόσια για το κούρεμα του!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Τέτοιες μέρες μπορεί να συναντήσετε κάτι ζωάκια που εύκολα τα μπερδεύεις με μαϊμουδάκια. Μοιάζουν να είναι κουρεμένα με τσάπα κ θυμίζουν playmobil που τρώνε περισσότερα μελομακάρονα από αυτά που τους αναλογούν.

Ευγενική παράκληση. Μην τα ταΐσετε. PS: Επειδή μια μέρα θα μας ζητάει τα ρέστα, τον έχω ηχογραφήσει να αρνείται να κουρευτεί»!

Μάλιστα, τόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς όσο και οι υπόλοιποι κριτές ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του νέου κύκλου MasterChef, που θα δούμε μες τον Ιανουάριο ενώ έχει κυκλοφορήσει και το trailer.