Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Σύσσωμη η οικογένεια εύχεται για το νέο έτος

Υπέροχη φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Σύσσωμη η οικογένεια εύχεται για το νέο έτος

Λίγες ώρες έμειναν για την αλλαγή του έτους και οι περισσότεροι καλλιτέχνες ευχήθηκαν μέσω των social media.Έτσι και η οικογένεια Σπανούλη με μια φωτογραφία της Ολυμπίας Χοψονίδου.

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που με αφορμή τις λίγες ώρες που μας απομένουν για το νέο έτος ευχήθηκαν μέσα από τους λογαριασμούς τους.

Έτσι και η Ολυμπία Χοψονίδου με την μεγάλη της οικογένεια η οποία έβαλε τα καλά της, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους " Καλη Χρονια με ΥΓΕΙΑ!! Και του χρονου με αγαπημενους φιλους και συγγενεις παρεα! @vassilis7span #familytimes #6kids" έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία, δείτε, ωστόσο τι τρώει η γλυκιά μανούλα και κρατιέται σε τόσο καλή φόρμα.

Η οικογένεια Σπανούλη εύχεται για το νέο έτος

σπανουλης χοψονιδου

Απίστευτο σκηνικό στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη - Το κατέγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίστευτο σκηνικό που κατέγραψε με το κινητό, το οποίο διαδραματίστηκε μέσα στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη.

Το αγαπημένο ζευγάρι πλέον περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο στο σπίτι λόγω του lockdown αν και είναι γνωστό πως και οι δύο επέλεγαν να περνούν τις περισσότερες ώρες μέσα μαζί με τα 6 παιδιά τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι πολύ ενεργή στα social media και αγαπά να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται καθημερινά η οικογένειά της.

Χθες ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε όλο τον χρόνο να αφιερώσει στα παιδιά του και έτσι, αφού ζωγράφισαν και έπαιξαν, κατέληξαν όλοι μαζί αγκαλιά στον καναπέ. Η Ολυμπία Χοψονίδου εννοείται πως απαθανάτισε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και το ανέβασε στο Instagram της.

ολυμπια χοψονιδου