Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Μαζί με τα παιδιά τους μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η ευχή για το 2021 και το εντυπωσιακό σαλόνι τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Μαζί με τα παιδιά τους μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, υποδέχθηκαν τον νέο χρόνο με τον πιο ιδανικό τρόπο, αφού βρίσκονταν μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους. Σύσσωμη η οικογένεια, πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και έστειλε την πιο τρυφερή ευχή.

Μπορεί οι συνθήκες να ήταν περίεργες ωστόσο είναι πολύ σημαντικό πως οι περισσότεροι κατάφεραν να κάνουν πρωτοχρονιά μαζί με την οικογένειά τους.

Έτσι και η Νατάσα Παζαΐτη με τον Κώστα Καραμανλή. Τα δίδυμά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη έχουν μεγαλώσει πολύ και η οικογενειακή φωτογραφία που τράβηξαν όλοι μαζί είναι απλά εντυπωσιακή, ενώ πριν από λίγο καιρό οι δυο τους έκαναν γνωστή μία απόφαση που πήραν για τα παιδιά τους.

«Καλή Χρονιά! Υγεία, Αγάπη και Οικογενειακή Ευτυχία σε όλους!» έγραψε χαρακτηριστικά η Νατάσα Παζαϊτη στη λεζάντα της οικογενειακής τους φωτογραφίας.

 Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη παιδά

Το μήνυμα που έστειλε η Νατάσα Παζαΐτη για την οικογένεια

Η Νατάσα Καραμανλή είχε πριν από μερικές μέρες την ονομαστική της εορτή και για αυτόν τον λόγο ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν, δίνοντας το μήνυμα της για την αξία της οικογένειας.

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που αντιμετώπισε και κάποια θέματα υγείας, δέχθηκε μεγάλο αριθμό ευχών, κάτι που τη συγκίνησε αρκετά για αυτό και αποφάσισε τόσο να ευχαριστεί τον κόσμο όσο και να αποδείξει πόσο σημαντικό είναι να έχεις στο πλευρό μια οικογένεια.

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγραψε: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους για τις ευχές και για τα όμορφα μηνύματα που δέχτηκα για τη γιορτή μου.

Σήμερα κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να έχουμε αληθινούς ανθρώπους δίπλα μας ….τόσο κοντά μας παρόλη την απόσταση….και πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της οικογένειας…αξία ανεκτίμητη….και να είστε σίγουροι ότι όλοι μαζί με υπομονή και δύναμη θα ξεπεράσουμε κι αυτόν τον σκόπελο.Προσωπικά, εύχομαι σε όλους σας υγεία , ψυχική ηρεμία και αγάπη σε σας και τις οικογένειες σας”.

 Νατάσα Καραμανλή