Θέμης Κανέλλος: «Η Αφροδίτη έπαιζε με τον εαυτό της στο Big Brother»

Κι όμως το είπε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θέμης Κανέλλος: «Η Αφροδίτη έπαιζε με τον εαυτό της στο Big Brother»

Ο Θέμης Κανέλλος έκανε σήμερα το δεύτερο βίντεο που αφορά στα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι του Big Brother. Αυτή τη φορά απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Αφροδίτη ήταν η παίκτρια που έπαιζε με τον εαυτό της.

Η Αφροδίτη ήταν μια από τις έντονες προσωπικότητες του ριάλιτι και πολλοί, μάλιστα, τη θεωρούσαν στην αρχή ως ένα από τα φαβορί, για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και ενδεχομένως να πάρει τα 100.000 ευρώ, κάτι που όμως δε συνέβη, αν και πρόσφερε πολλές… ιδιαίτερες στιγμές, με ένα άλλο βίντεο να τη δείχνει να παίζει με το στήθος της.

Θέμης Κανέλλος Αφροδίτη

Ο Θέμης ήταν απολύτως ειλικρινής για όσα έγιναν στο σπίτι, επισημαίνοντας πως η Αφροδίτη - η οποία πόζαρε γυμνή στο Instagram - ήταν η μόνη κοπέλα μέσα στο σπίτι που έπαιζε με τον εαυτό της. Μάλιστα όταν άκουσε την ερώτηση είπε πως θα αποκαλύψει και θα ρωτήσει την Αφροδίτη αν θέλει να μπει αυτό το κομμάτι στο βίντεο, αλλιώς θα το κόψει, κάτι που τελικά δεν έκανε μιας και το βίντεο ανέβηκε με το συγκεκριμένο κομμάτι μέσα.

.

Στο ίδιο βίντεο ο Θέμης Κανέλλος μίλησε και για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη

Όπως εξήγησε, διαφωνεί κάθετα με τη στάση του, ενώ δεν κάθισε να δει το βίντεο που ανέβασε καθώς βαρέθηκε, αν και οι δυο τους επικοινώνησαν.

Θέμης Κανέλλος Αντώνης Αλεξανδρίδης

«Είδα τα πρώτα πέντε λεπτά από το βίντεο με την απολογία του Αντώνη γιατί βαρέθηκα. Μου έστειλε κάποια μηνυματάκια, μετά μου ξαναέστειλε για τη γιορτή μου και μιλήσαμε λίγο, πολύ ευγενικά και τυπικά. Από αυτά που μου είπε εμένα, προσπάθησε να πιάσει συζήτηση, του απάντησα πολύ ευγενικά και του εξήγησα πως κάποια από αυτά που λέει δεν βγάζουν νόημα. Δεν πιστεύω ότι το κανάλι μπορεί να διαστρευλώσει πράγματα που έχεις πει ή έχεις κάνει».