Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έστειλε την ευχή του για το 2021 - Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Υπέροχο στιγμιότυπο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έστειλε την ευχή του για το 2021 - Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία
News 01.01.2021 14:25
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να στείλει το δική του ευχή για το 2021 που μπήκε πριν από λίγες ώρες και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Μετά από το διάγγελμα που έκανε για την πρωτοχρονιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απόλαυσε τη μέρα μαζί με την οικογένειά του, τη Μαρέβα Μητσοτάκη και τα τρία παιδιά τους, Δάφνη, Σοφία και Κωνσταντίνο.

«Καλή χρονιά! Με υγεία και αισιοδοξία!» έγραψε λακωνικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram ο πρωθυπουργός.

Κυριάκος Μητσοτάκης ευχή 2021

Κυριάκος Μητσοτάκης: 'Έρχεται εκστρατεία πληροφόρησης για το εμβόλιο - "Πρέπει να πειστούν όλοι"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ειδική επισήμανση στον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στη διανομή του εμβολίου σε όλη τη χώρα αλλά και στη συμβολή τους στην προσπάθεια πραγματοποίησης περισσότερων rapid test, μέσω της πλατφόρμας testing.gov.gr.

«Ήταν ένα δύσκολο έτος το 2020, αλλά μέσα από τις δυσκολίες βγήκαμε ισχυρότεροι, πιο ενωμένοι και πιστεύω πιο προσηλωμένοι στο στόχο να θωρακίσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις με τρόπο ουσιαστικό και έξυπνο. Έτσι ώστε κάνεις, ποτέ να μην μπορεί να αμφισβητήσει την αποτρεπτική τους ισχύ. Οπότε και πάλι να ευχηθώ σε εσάς σε όλα τα στελέχη της μεραρχίας να έχουμε μία καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα» ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

«Θέλω να ευχαριστήσω και τον Αρχηγό και τις Ένοπλες Δυνάμεις και την υποστήριξη την οποία παρέχουν και στην αντιμετώπιση της Υγειονομικής κρίσης, καθώς και οι Ένοπλες δυνάμεις συμμετέχουν σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια η οποία γίνεται αυτή τη στιγμή, είτε μιλάμε για εξετάσεις που γίνονται με τη μορφή των rapid test, σε πολλά στρατόπεδα αυτή τη στιγμή διεξάγονται τέτοια rapid test. Ενθαρρύνω πάντα όλες και όλους στην πλατφόρμα testing.gov.gr, τα rapid test είναι δωρεάν για όλες και για όλους. Και βέβαια για την υποστήριξη που παρέχει ο στρατός για την εφοδιαστική αλυσίδα, ως προς την διανομή του εμβολίου -μία πολύ σύνθετη και δύσκολη άσκηση, ακόμη, ο πρωθυπουργός μίλησε για την προσοχή που πρέπει να δώσουμε στο ενδεχόμενο ενός τρίτου κύματος.

κυριάκος μητσοτάκης

Θα έχω την ευκαιρία τώρα και στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης να συζητήσουμε γι’ αυτά. Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι το αποτύπωμα των Ενόπλων Δυνάμεων πηγαίνει πέρα και πάνω από τον πυρήνα της αποστολής τους και είναι ένας πυλώνας σταθερότητας για την ελληνική κοινωνία συνολικά. Οπότε και πάλι καλή χρονιά και όλα τα καλά», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ερχεται η εκστρατεία ενημέρωσης για τα εμβόλια

Αλλά κυρίως απευθυνόμαστε σε αυτούς οι οποίοι και σήμερα ακόμα αντιμετωπίζουν το εμβόλιο με προβληματισμό. Αν δείτε τα στατιστικά στοιχεία, από το εμβόλιο της Pfizer καταρχάς, έχουν γίνει ήδη εκατομμύρια εμβόλια παγκοσμίως και έχουν παρατηρηθεί λιγότερες νομίζω των 10 αλλεργικές αντιδράσεις, που και αυτές ήταν απολύτως ελέγξιμες και δεν προκάλεσαν κανένα ουσιαστικό πρόβλημα στη συνέχεια.
Τώρα θα κάνουμε και τη γενική εκστρατεία πληροφόρησης, θα γνωρίζουμε όλοι ποιες μπορεί να είναι οι παρενέργειες, οι οποίες ναι μπορεί να είναι να πονάει λίγο το χέρι. Αλλά είναι αστείες και όχι διαφορετικές από αυτές του εμβολίου της γρίπης. Και σίγουρα μπροστά στο τεράστιο όφελος που θα έχουμε όταν με το καλό εμβολιαστεί ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας, νομίζω δεν συζητείται η σχέση κόστους - οφέλους. Εγώ θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί σας βλέπω καλά οργανωμένους. Άντε με το καλό να ξεκινήσουμε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των κυβερνητικών στελεχών

Κορωνοϊός - Μητσοτάκης: «Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ για να μην αντιμετωπίσουμε ένα τρίτο κύμα»

Share