Χριστίνα Μπόμπα: Με αθλητικό look στέλνει ευχές από τη πρώτη βόλτα του έτους

Πιο λαμπερή από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Με αθλητικό look στέλνει ευχές από τη πρώτη βόλτα του έτους

Η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα έδωσε τις δικές της ευχές για το νέο έτος από τη πρώτη της βόλτα στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Παρασκευής.

Η Χριστίνα και ο Σάκης Τανιμανίδης, με πολλή χαρά ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς και μάλιστα σε δίδυμα και αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που του έφερε το 2020.

Η μέλλουσα μανούλα το πρωί της 1ης Ιανουαρίου έβαλε τα αθλητικά της και βγήκε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας δίνοντας της δικές τις ευχές.

Μάλιστα μέσα σε αυτές ευχήθηκε να μην στέλνουμε πια το νούμερο 6 για να βγαίνουμε, δείτε επίσης τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα

χριστινα μπομπα εγκυος

Το τρυφερό δώρο του Σάκη Τανιμανίδη στην Μπόμπα - Έμεινε άναυδη με την έκπληξη

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει αποδείξει πόσο πολύ αγαπά την Χριστίνα Μπόμπα και για ακόμη μια φορά της έκανε έκπληξη με το πιο τρυφερό δώρο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του και σε λίγους μήνες θα αγκαλιάσουν τα δύο αγοράκια τους.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή της Χριστίνας, της οποίας η κοιλίτσα έχει ήδη φουσκώσει, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να κάνει στη σύζυγό του ένα γλυκό δώρο.

Έτσι, το πρωί της Παρασκευής ο παρουσιαστής και παραγωγός πήγε στο ανθοπωλείο και αγόρασε για την αγαπημένο του μια ανθοδέσμη με αμέτρητα τριαντάφυλλα.

Ο Σάκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που κάνει έκπληξη στην Χριστίνα με την ανθοδέσμη και η ίδια φάνηκε να μην το περιμένει καθόλου.

Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε στην λεζάντα: «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και.... Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη μαμά του κόσμου! Όπως έχετε καταλάβει μ’ αρέσουν οι εκπλήξεις!! Να έχετε όλοι τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα μαζί με αυτούς που αγαπάτε!!».

χριστίνα μπόμπα δώρο