Γιώργος Λιάγκας: Αγκαλιά με τους γιούς του αποχαιρετά το 2020

Μας "πάγωσε!"

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Αγκαλιά με τους γιούς του αποχαιρετά το 2020

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κλείσει το 2020 με τους δύο πιο αγαπημένους του ανθρώπους, που φυσικά δεν είναι άλλοι από τους δύο γιούς του.

Ο παρουσιαστής έκανε μια "βουτιά" στις αναμνήσεις του 2020 και βρήκε αυτή που τον έκανε να νιώσει πιο όμορφα. Στη θάλασσα αγκαλιασμένος με τα παιδιά του.

"Οι ωραιότερες αναμνήσεις μιας χρονιάς που φεύγει... Σ' ευχαριστώ #2020 για ό,τι καλο έζησα. Σε περιμένω #2021 για τα καλύτερα που πάντα έρχονται...???? Χρόνια πολλά σε όλους!!!", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας του, μάλιστα πριν λίγες μέρες ο παρουσιαστής είχε πάει ξανά στη θάλασσα με τον γιό του.

Δείτε τη φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με τους γιούς του

γιώργος λιάγκας γιοι

Στο Survivor η παραλίγο... σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από την εκπομπή Πρωινό έγινε γνωστή μία «καυτή» είδηση η οποία αφορά το Survivor. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της εκπομπής, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πρόκειται να βρεθεί η παραλίγο σύντροφος που «χρέωσαν» στον Γιώργο Λιάγκα.

Σήμερα πρόκειται να κλείσει η λίστα των μαχητών και των διασήμων οι οποίοι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο Αλέξης Μίχας μετέφερε όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αφορά το ριάλιτι και μεταξύ άλλων είπε πως αυτή τη στιγμή συζητάει με την παραγωγή η Ανθή Σαλαγκούδη. Πριν από μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα που ήθελε την δημοσιογράφος - παρουσιάστρια να βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, κάτι που άλλωστε είχε διαψεύσει ο παρουσιαστής.

H ίδια μάλιστα τότε είχε γράψει: "Το ότι βγήκες για φαγητό με έναν φίλο δε σημαίνει τίποτα περισσότερο. Και δεν συνηθίζω να μιλάω για κάτι που δεν υφίσταται. Και αυτήν την περίοδο υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα που μας απασχολούν".