Αντώνης Ρέμος: Το φιλί της Υβόννης και το τρυφερό μήνυμα της κόρης του όσο τραγουδούσε

Πολύ συγκινητικό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: Το φιλί της Υβόννης και το τρυφερό μήνυμα της κόρης του όσο τραγουδούσε

Ο Αντώνης Ρέμος μας κράτησε τη καλύτερη συντροφιά το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και δεν τον παρακολουθήσαμε μόνο εμείς αλλά και οι Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με την κόρη τους Ελενίτσα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε βίντεο στους θαυμαστές του και να ανταλλάξει ένα τρυφερό φιλί με τη γυναίκα της ζωής του, Υβόννη Μπόσνιακ, μάλιστα η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε συγκινημένη που έκανε αυτό το εορταστικό shοw με τον τραγουδιστή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Υβόννη απαθανάτισε το στιγμιότυπο στην τηλεόραση, όπου απεικονίζεται το μήνυμα που έστειλε η 5χρονη Ελενίτσα στον μπαμπά της. «Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Σ’ αγαπάω ως το άπειρο! Η Ελενίτσα σου!».

ρέμος κόρη

Αντώνης Ρέμος: Συγκλονίζει η δήλωση για τον κορωνοϊό- '"Έχασα πολλούς φίλους μου"

Ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή την εμφάνιση του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο MEGA μίλησε στο Live News για το show που θα δούμε αλλά και για την πανδημία του κορωνοϊού που έπληξε τη κόσμο και την χώρα.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA. Δείχνει ότι είναι το μεγαλύτερο κανάλι. Και ΄ξρθε η ώρα να επανατοποθετηθεί στις ψυχές και στην καρδιά των τηλεθεατών. Θα κάνουμε μια μεγάλη, σύγχρονη πρωτοχρονιά, υπέροχους καλεσμένους. Θα ζήσουμε όμορφες και συγκινητικές στιγμές» τόνισε με νόημα ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

«Ξεσυνηθίσαμε να τραγουδάμε. Όμως θα βγουν και καλά πράγματα από αυτή τη χρονιά. Να κρατήσουμε τα μαθήματα από αυτή τη χρονιά. Σύντομα θα ξανά πάρουμε τη ζωή μας πίσω, θα ξανά γίνει η καθημερινότητά μας όπως ήταν. Εύχομαι να μη ξεχάσουμε γρήγορα.Να μη ξεχάσουμε πόσο σημαντική είναι η επαφή και το να είμαστε δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάμε» υπογράμμισε με νόημα.

«Να λέμε δόξα τω Θεώ όταν έχουμε δουλειά και υγεία. Έχω πολλούς φίλους που περάσαν τη δοκιμασία και αρκετούς που δυστυχώς τους χάσαμε. Έχασα αρκετούς φίλους από τον κορωνοϊό» πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.