Μιχάλης Χατζηγιάννης: Υποδέχτηκε το 2021 με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τα κατοικίδια τους

Μια σπάνια δημοσίευση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Υποδέχτηκε το 2021 με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τα κατοικίδια τους

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σπανίως ανεβάζει φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή, ο ερχομός της νέας χρονιάς όμως, τον ώθησε να δείξει την αγάπη του και μέσω social media στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Το 2021 βρήκε τον τραγουδιστή αγκαλιά με την σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια και τους τετράποδους φίλους τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

“Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους με υγεία, δύναμη, ελπίδα κι αισιοδοξία!
Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να φέρει γαλήνη και αρμονία στις ψυχές και στις ζωές μας!” έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσε τα πιο ευχάριστα νέα.

Δείτε τη φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια

ζέτα μακρυπούλια μιχάλης χατζηγιάννης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η αδερφή του Μελίνα - Δείτε την για πρώτη φορά

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με την αδερφή του, το οποίο έφερε και την αντίδραση της νύφης της, Ζέτας Μακρυπούλια.

Ο τραγουδιστής θέλησε να μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια για την Μελίνα Χατζηγιάννη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, όπως και εκείνος με την σειρά του την στηρίζει σε κάθε της επιλογή.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι της, όπου τραγουδούσε ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του:

Τραγουδώντας παρέα με τη Μελίνα!

Η αδελφή μου η Μελίνα είναι πολυπράγμων άνθρωπος. Από παιδί ξεχείλιζε από μέσα της η μουσική, τελικά έγινε εκπαιδευτικός στη δημοτική εκπαίδευση.

Τώρα στην Κύπρο τα δημοτικά σχολεία έχουν τις γιορτούλες τους, κι δάσκαλοι ετοιμάζουν για τα παιδιά τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια. Φυσικά όλα αυτά με τα ενδεικνυόμενα στην Κύπρο μέτρα έναντι της πανδημίας.
Στο βιντεάκι αυτό παρεισέφρησα λίγο απρόσκλητος λόγω της αγάπης μου στα ζώα για να χαϊδέψω τη μουσούδα του Ρούντολφ.

μιχαλγς χατζηγιαννης αδερφή