Συγκίνησε η Μαρία Μπεκατώρου - «Θα το φωνάξω με όση δύναμη έχω...»

Η ιδιαίτερη ευχή της για το 2021

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Μαρία Μπεκατώρου - «Θα το φωνάξω με όση δύναμη έχω...»

Η Μαρία Μπεκατώρου παρουσίασε χθες το ξεχωριστό εορταστικό Still Standing και κατά την έναρξη της εκπομπής, συγκίνησε με τα λόγια της για τη νέα χρονιά που ήρθε, ξεκαθαρίζοντας πως περιμένει να φέρει όλα όσα μας στέρησε η προηγούμενη.

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν του YFSF, η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε στο Still Standing τους παίκτες του show σε ένα ξεχωριστό εορταστικό επεισόδιο.

Μαρία Μπεκατώρου Still Standing

Πριν ξεκινήσει ωστόσο το διαγωνιστικό κομμάτι, η παρουσιάστρια θέλησε να πει δύο λόγια για τη νέα χρονιά και έστειλε την πιο δυνατή ευχή της.

«Καλησπέρα σας, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά. Θα το φωνάξω με όση δύναμη έχω να μας ακούσει το σύμπαν, γιατί είμαι σίγουρη ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από αυτή που αποχαιρετήσαμε. Να έχουμε υγεία πρώτα από όλα! Να είμαστε αγαπημένοι μεταξύ μας, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και πλέον να έχουμε καταλάβει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Τι είδαμε στο Still Standing με τη Μαρία Μπεκατώρου

Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Τάνια Μπρεάζου και Ίαν Στρατής, τα πρόσωπα του φετινού «Your Face Sounds Familiar- All Star», έρχονται την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου στις 21.00 στον ANT1 και παίζουν για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η Μαρία, με κέφι και μοναδική ενέργεια, «διευθύνει» ένα ξεχωριστό πρωτοχρονιάτικο «Still Standing» και στήνει μια πλούσια γιορτή. Στο πλευρό της έχει παλιούς της γνώριμους που δεν ησυχάζουν ποτέ, κάνοντας συνεχώς αστεία και πειράγματα.

Το παιχνίδι ξεκινά, οι κανόνες αλλάζουν για λίγο και όλοι βάζουν τα δυνατά τους για να στηρίξουν το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πού θα βρεθεί η Μαρία όταν φύγει για λίγο από τη θέση της παρουσιάστριας και γιατί;

Ποια περιστατικά του YFSF θυμούνται; Με ποια συγκινούνται και με ποια γελούν ακόμα;

Πρωτοχρονιά στο «Still Standing», με την πάντα απολαυστική Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και τους παίκτες του «Your Face Sounds Familiar - All Star» σε ένα επεισόδιο πολλών αστέρων που προσφέρει 10.000€ στο «Χαμόγελου του Παιδιού».