The Bachelor: Η Εριέττα αποκάλυψε αν πήγε κάποια κοπέλα με τον Παναγιώτη - «Θα το πω κι αυτό...»

Τι συνέβαινε όταν έκλειναν οι κάμερες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Η Εριέττα αποκάλυψε αν πήγε κάποια κοπέλα με τον Παναγιώτη - «Θα το πω κι αυτό...»

Η Εριέττα και η Σία βρέθηκαν στο αμάξι του Αλέξανδρου Κοψιάλη και κλήθηκαν να απαντήσουν τα πάντα σχετικά με το The Bachelor. Μεταξύ άλλων η Εριέττα μίλησε ανοιχτά και για το αν κάποια από τις κοπέλες πήγε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, πίσω από τις κάμερες.

Οι δύο παίκτριες μίλησαν με απόλυτη ειλικρίνεια αλλά και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν τους χαρίστηκε καθόλου στις ερωτήσεις που τους έκανε.

Αφού λοιπόν η Εριέττα εκθείασε τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ξεκαθάρισε πως off camera, καμία κοπέλα δεν επιτρεπόταν να του μιλήσει, και πως φυσικά δεν είχε γίνει τίποτα παραπάνω από τα φιλιά που βλέπαμε όλοι στα επεισόδια.

«Θα το πω και αυτό γατί με έχουν πρήξει. Είναι πράγματα που τα κρατάω και θα σκάσω αν δε τα πω. Αυτό που όλοι γυρνάνε και λένε ότι ο Παναγιώτης έκανε κάτι με αυτή και αυτή. Και η Soula Glamorous που είπε για την Αντζελίνα και τον Παναγιώτη… Από τα ραντεβού επιστρέφουν σε διαφορετικά βανάκια με τον Παναγιώτη. Τι λένε; Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Και στο ίδιο βανάκι να ήταν.

The Bachelor Εριέττα Σία

Δεν ήταν μόνοι τους μέσα στο βανάκι. Ήταν όλοι μέσα στα βανάκια. Κανένας δεν ήταν μόνος του. Και off camera δεν του μιλούσαμε του Παναγιώτη. Δεν επιτρέπονταν. Και αυτό ήταν πολύ δίκαιο. Ήταν μια πολύ σωστή απόφαση της παραγωγής».

Αγνώριστη η Εριέττα του Bachelor πριν τις πλαστικές - Δείτε τη χωρίς φουσκωμένα χείλη και βλεφαρίδες

Μπορεί να γνωρίσαμε την Εριέττα στο The Bachelor με φουσκωμένα χείλη και με έντονες βλεφαρίδες, ωστόσο στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μία φωτογραφία της πριν τις πλαστικές, στην οποία είναι πραγματικά αγνώριστη.

Η εκρηκτική παίκτρια δεν πέρασε σε καμία περίπτωση απαρατήρητη από το ριάλιτι του έρωτα και παρόλο που δεν κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, έγινε viral με τις ατάκες της και με τα σκέρτσα που έκανε στην κάμερα.

Εριέττα Bachelor πλαστικές

Χθες, η Soula Glamorous ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία η Εριέττα ποζάρει στο πλευρό του Βαγγέλη Κακουριώτη πριν από αρκετά χρόνια. Όπως θα δείτε είναι πραγματικά αγνώριστη αφού ούτε έντονα χείλη έχει ούτε μακριές βλεφαρίδες.

Μάλιστα η Εριέττα, εντελώς ακομπλεξάριστη έκανε repost τη συγκεκριμένη φωτογραφία και «τρόλαρε» τον εαυτό της.

Εριέττα πριν τις πλαστικές