Λάκης Γαβαλάς: «Ευτυχώς η Βανδή θα κάνει παρέα με την Βίσση και στο Survivor θα κάνουν εμετό»

Πήγε έξω από το αστυνομικό τμήμα και άρχισε να «διαδηλώνει» οργισμένος - Η μακροσκελής ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Ευτυχώς η Βανδή θα κάνει παρέα με την Βίσση και στο Survivor θα κάνουν εμετό»

Ο Λάκης Γαβαλάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο αστυνομικό τμήμα και κατακεραύνωσε την ελληνική showbiz. Από την φιλία της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή μέχρι και τους εμετούς του Survivor.

O σχεδιαστής έδωσε το παρών στο αστυνομικό τμήμα καθώς είναι υποχρεωμένος και με αφορμή την εμφάνισή του αυτή αναφέρθηκε στους celebrities που κάνουν διακοπές στου Ντουμπάι, όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Κατερίνα Λιόλιου, και επί τη ευκαιρία έκανε το σχόλιό του και για όλα όσα είδαμε λίγο πριν μας αφήσει το 2020.

Από το σχόλιο δεν ξέφυγε κανείς και ο Λάκης Γαβαλάς φάνηκε να είναι πραγματικά πολύ εκνευρισμένος.

«Καλησπέρα φίλοι μου καλό μήνα και καλή χρονιά γεμάτη χαρές αγάπες ελπίδες για καλυτέρευση… Όπως κάθε πρώτη του μήνα, έτσι και σήμερα έδωσα το παρών στο αστυνομικό τμήμα που ανήκω αυτό πίσω από το μέγαρο Μαξίμου, μιας και είμαι ύποπτος φυγής… Πόσο ρεζίλι χώρα έχουμε ύστερα από 8 χρόνια που έχω βγει από την φυλακή, να πρέπει να παρουσιάζομαι κάθε μήνα μπας και τους φύγω..

Μήπως και που με έχουν εδώ τι με κάνουν;

Την περιουσία που τους δίνω στην Κάντζα και την κατασπαράζουν οι Γύφτοι; Τι την κάνουν?

Πόσο άχρηστη είναι αυτή η χώρα;

Μήπως έπρεπε και εγώ να είμαι Dubai , έτσι για να δίνω το καλό παράδειγμα στη χώρα μου που ενώ πάσχει οικονομικά, εγώ βοηθάω τους Άραβες να γίνουν πιο πλούσιοι???

Όχι δεν έχω τίποτα με τον κόσμο που πάει εκεί η οπουδήποτε, μ ‘έμενα τον μπλόκα τα έχω που σκέπτομαι την χώρα μου παρόλο που με καταδίκασαν οι τεχνικοί της…

Δυστυχώς ούτε Άραβας έστω για δείγμα ανταλλαγής…

Ευτυχώς η Κορομηλά θα μας παρουσιάζει τον Ρέμο, η Βανδή θα γίνει φίλη με τη Βίσση, η Δανάη Μπάρκα θα είναι άνετη και τελικά στο survivor θα κάνουν εμετό μ ‘αυτά που τρώνε και όχι μ ‘αυτά που βλέπουν…».

Λάκης Γαβαλας αστυνομικό τμήμα

Σε ποια ληστεία αναφέρεται στην ανάρτησή του ο Λάκης Γαβαλάς

«Ως Έλληνας πολίτης φορολογούμενος και αυτό θα σας το πω γιατί τα κλάματά μου τα σκούπισα λίγο πριν μπω, θεωρώ ότι το κράτος έπρεπε να με έχει προστατέψει γιατί και εχθές το βράδυ μέχρι το πρωί άνθρωποι που είναι τσιγγάνοι, λέω αυτή τη λέξη δυστυχώς παρόλο που αγαπώ πολύ αυτή τη ράτσα, μπήκαν και έκλεψαν το κτίριό μου.

Αυτοί οι άνθρωποι είχαν βρεθεί και είχαν καταδικαστεί πριν ένα μήνα, δεν ξέρω αν είναι αυτοί ή άλλοι, οι οποίοι ξαναμπήκαν πάλι. Η αστυνομία είναι στη διαδικασία αποτυπωμάτων. Στην εταιρία μου στην Κάντζα. Αυτό το κτίριο φιλοξένησε 300 άτομα, εγώ μπήκα ο ίδιος φυλακή γιατί ήθελα να σώσω το προσωπικό μου και για εμένα δεν με πείραζε. Το κράτος δεν προστατεύει καταστάσεις και πράγματα και πάνε προς την καταστροφή» είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.