Δημήτρης Πυργίδης: Φωτογραφία από το υπερπολυτελές αμάξι του πρώην παίκτη του Big Brother

Τι να το κάνει το έπαθλο του Big Brother;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Πυργίδης: Φωτογραφία από το υπερπολυτελές αμάξι του πρώην παίκτη του Big Brother

Ο Δημήτρης Πυργίδης φαίνεται πως ζει τη μεγάλη ζωή στη Θεσσαλονίκη αφού πέρα από ένα φανταστικό σπίτι στο Πανόραμα, έχει και ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα πολύ συχνά ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Μπέντζιν είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή του.

Ανάμεσα στα story που έχει βάλει στα highlights του, πέρα από κάποιες ημίγυμνες φωτογραφίες, είδαμε και το αυτοκίνητό του, το οποίο μας τράβηξε την προσοχή αφού είναι πολυτελές και δείχνει πως ο Δημήτρης Πυργίδης δεν τσιγκουνεύεται μερικά αγαθά.

To αυτοκίνητο του Πυργίδη είναι μια Corvette C5, της οποίας η αξία αποτιμάται σήμερα γύρω στα 20.000 ευρώ. Προκαλείται, έτσι, η απορία για το τι ανάγκη μπορεί να είχε με τα 100.000 ευρώ, όταν ζει ζωή… χαρισάμενη, ή αν τελικά στόχος του ήταν, τελικά, η φήμη και όχι τα χρήματα.

Δημήτρης Πυργίδης αμάξι

Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι του Δημήτρη Πυργίδη στη Θεσσαλονίκη

Ο Δημήτρης Πυργίδης έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το σπίτι που έχει στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και από αυτά που είδαμε, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως είναι σαν τη βίλα του Big Brother.

Ο πολυσυζητημένος διαγωνιζόμενος δεν έχασε τίποτα σημαντικό από το σπίτι στο οποίο έμενε εδώ και λίγους μήνες για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη είναι όλο φτιαγμένο στη δική του αισθητική ενώ έχει μέχρι και μία εντυπωσιακή πισίνα, από την οποία δεν ξεκολλάει λεπτό ο Δημήτρης Πυργίδης, o οποίος χθες έκανε μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει ημίγυμνος.

Αυτό είναι το σπίτι του Δημήτρη Πυργίδη του Big Brother

Δημήτρης Πυργίδης πισίνα

Πέρα από την πισίνα ωστόσο, εντύπωση προκαλεί και το εσωτερικό του σπιτιού, αφού έχει αυτή την αισθητική του χάους που είδαμε να εκφράζει και στα σκίτσα που έκανε σε διάφορα σημεία στο σπίτι του Big Brother.

Δημήτρης Πυργίδης σπίτι ΘεσσαλονίκηInstagram ΠυργίδηςΔημήτρης Πυργίδης σπίτι