Χριστίνα Αλούπη: Η επιθυμία για ένα ακόμη παιδί και η επιστροφή από την Αμερική

Αποκάλυψε τα σχέδια της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χριστίνα Αλούπη: Η επιθυμία για ένα ακόμη παιδί και η επιστροφή από την Αμερική

Η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγός της Κωσνταντίνος Κέφαλος μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και αποκάλυψαν τα σχέδια τους.

Το ζευγάρι που εδώ και 11 χρόνια ζει στην Αμερική άνοιξε το σπίτι του και αποκάλυψε πως θέλουν και οι δυο τους να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα μιας και τους έχει λείψει πολύ μιας και το ταξίδι της Χριστίνας στην Αμερική ήταν για ένα χρόνο αλλά κατέληξε να ζει εκεί μόνιμα.

αλουπη συζυγος

Επιπλέον, εξέφρασαν την επιθυμία τους για ένα ακόμη παιδί αν και τα δύο αγοράκια τους είναι ζιζάνια και δεν κάθονται σε ησυχία, να θυμίσουμε πως λίγο καιρό πριν η Χριστίνα έκανε ένα πολύ σοβαρό χειρουργίο.

Στο νοσοκομείο ο γιος της Χριστίνας Αλούπη

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση πως ο γιος της Χριστίνας Αλούπη βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, είναι καλά.

Η Χριστίνα Αλούπη ενημερώσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω instagram πως ο μικρότερος γιος της, Αλέξανδρος, βρίσκεται στο νοσοκομείο χωρίς όμως να συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Ειδικότερα, έπρεπε να υποβληθεί σε γαστροσκόπηση. Μάλιστα, είναι δεύτερη φορά που ο γιος της χρειάστηκε να κάνει τη συγκεκριμένη εξέταση μέσα σε μάλιστα τέσσερις μήνες.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε η Χριστίνα Αλούπη

γιος χριστινας αλουπη