Έλα Χαμογέλα: Εντυπωσίασε η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής - Η λαμπερή μαύρη τουαλέτα

Η παρουσιάστρια πιο όμορφη από ποτέ

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλα Χαμογέλα: Εντυπωσίασε η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής - Η λαμπερή μαύρη τουαλέτα

Την πρώτη εκπομπή του 2021 έκανε το πρωί του Σαββάτου η ομάδα του Έλα Χαμογέλα και η Σίσσυ Χρηστίδου έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στη μαύρη τουαλέτα της.

Η έναρξη της εκπομπής ήταν άκρως εντυπωσιακή με δεκάδες κόκκινα και κίτρινα μπαλόνια να πέφτουν μέσα στο πλατό τη στιγμή που η Σίσσυ και η ομάδα της καλημέριζαν τους τηλεθεατές και εύχονταν για τη νέα χρονιά, πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μάλιστα ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε και μια αποκάλυψη, ανέφερε, πως στο πλατό της εκπομπής πριν από πολλά χρόνια έκανε πρόταση γάμου ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

Δείτε την εντυπωσιακή τουαλέτα της Σίσσυς Χρηστίδου

έλα χαμογέλα ένρξη 2021
έλα χαμογέλα σίσσυ χρηστίδου

Δύσκολες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου - Έπεσε και εκείνη θύμα

Και η Σίσσυ Χρηστίδου έπεσε θύμα απάτης στα social media, όπως το ίδιο έχουν πάθει σχεδόν όλοι οι celebrities. Η παρουσιάστρια περνάει δύσκολες στιγμές, μέχρι να λυθεί το όλο ζήτημα και το προφίλ που έχει "κλέψει" το όνομα της να διαγραφεί.

Πολλά είναι τα ονόματα της ελληνικής showbiz που έχουν δει τα ονόματα τους να χρησιμοποιούνται για να κλέβουν χρήματα και προσωπικά στοιχεία ανθρώπων, με τον ισχυρισμό πως δήθεν έχουν κερδίσει σε κάποιο διαγωνισμό.

θύμα απάτης η σίσσυ χρηστίδου

Πρόσφατα και ο Σάκης Ρουβάς πήρε θέση, αποκαλύπτοντας πως θα απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές με σκοπό κατέβουν όλα αυτά τα προφίλ για να μην την πατήσει κανένας.

Νέο θύμα αυτής της απάτης τώρα είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου. Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αναφορά στο εν λόγω προφίλ για να διαγραφεί από την πλατφόρμα.