Σία Κοσιώνη: Υποδέχτηκε το 2021 με μια ξεχωριστή ανάρτηση - "Ποτέ δεν θα..."

Δείτε την ανάρτησή της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Υποδέχτηκε το 2021 με μια ξεχωριστή ανάρτηση -

Η Σία Κοσιώνη ξεχώρισε για ακόμα μια φορά με την ξεχωριστή ευχή της στο instagram. Η δημοσιογράφος με ένα αισιόδοξο και δυναμικό μήνυμα θέλησε να υποδεχτεί το νέο έτος.

Μια φωτογραφία με ένα ποτάμι θέλησε να ανεβάσει η Σία Κοσιώνη και να θυμίσει σε όλους πως η κάθε στιγμή είναι μοναδική και δεν γυρίζει πίσω, γι' αυτό και πρέπει να την χαρούμε, ωστόσο έκανε και μια ανάρτηση λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020 μέσα από το πλατό του ΣΚΑΙ.

«Ποτέ δεν μπαίνεις στο ίδιο ποτάμι. Ποτέ καμία στιγμή δεν είναι ίδια. Αλλάζουμε διαρκώς, όλα γύρω μας αλλάζουν και κανένα σχέδιο δεν είναι δεδομένο. Έχοντας αυτά στο μυαλό, ας βουτήξουμε στο 2021 με ορμή και ας απολαύσουμε την κάθε σταγόνα του. Δεν θα ξανάρθει. Καλή χρόνια!», έγραψε με τους followers της να κάνουν ατέλειωτα likes.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τη νέα χρονιά

σία κοσιώνη πρωτοχρονιά

Σαν άλλος άνθρωπος η Σία Κοσιώνη στο δρόμο με το γιο της - Τρομερή διαφορά

Για μετακίνηση 6 με το γιο της, "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός την Σία Κοσιώνη στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, στην αρχή αργήσαμε να την αναγνωρίσουμε, καθώς εκτός του ότι φορούσε μάσκα, ήταν εντελώς διαφορετική από όταν την παρακολουθούμε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια, έχοντας "πετάξει" από πάνω της τα αυστηρά σακάκια και το έντονο μακιγιάζ, πήγε με τον μικρό Δήμο Μπακογιάννη να περπατήσουν, αλλά και να κάνουν πατίνι. Πάντα ωστόσο, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες της κυβέρνησης.

Η Σία Κοσιώνη, επέλεξε να φορέσει μια πολύ φαρδιά φόρμα, αθλητικά και μαύρο μπουφάν. Στο πρόσωπο της δεν είχε καθόλου μακιγιάζ, ενώ όπως είδαμε και το μαλλί της ήταν ατημέλητο.

σία κοσιώνη βόλτα με γιο

Στο χέρι της κρατούσε συνεχώς το γιο της, καρπό του έρωτα της με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.