Light: Αποκάλυψε τον λόγο της κόντρας με τον Snik - "Κανείς δεν ήθελε να κάνει πίσω"

Tα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Light: Αποκάλυψε τον λόγο της κόντρας με τον Snik -

Ο τράπερ Light βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Mega Star με την Μαντώ Γαστεράτου και μίλησε πρώτη φορά για την κόντρα του με τον Snik.

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν μιλάνε αλλά κανείς δεν ήξερε τον λόγο, τώρα πια η παρεξήγηση τους έχει λυθεί και ο Light αποκάλυψε τα πάντα.

“Είμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι με τις προτεραιότητές τους, τους χαρακτήρες τους που στην προκειμένη τυχαίνει να είναι και πολύ ισχυροί που έχουν μάθει πάντα να παίρνουν αυτό που θέλουν. Ήρθαμε κάποια στιγμή σε ρήξη που κανείς από τους δυο δεν ήθελε να κάνει πίσω, εκεί χωρίσαμε και τους δρόμους μας. Μαλώσαμε, στραβώσαμε…το σημαντικό είναι ότι από όλο αυτό βγήκε πολλή καλή μουσική. Όταν πέρασε κάποιος καιρός συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχαμε κάτι ουσιαστικό να χωρίσουμε, δεν σκότωσε κανένας τη μάνα κανενός” ανέφερε ο Light εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στον τσακωμό τους, δείτε ακόμα το επικό τρολάρισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Snik.

light snik κοντρα

Όσο για το ποιος έκανε το πρώτο βήμα προς τη συμφιλίωση απάντησε, “Κάποιοι κοινοί μας γνωστοί και φίλοι μας έσπρωξαν προς τη συμφιλίωση. Ένας κοινός μας φίλος έχω την εντύπωση πως μας είπε ότι είναι καιρός να το λήξουμε όλο αυτό. Από πλευράς μου δεν ήμουν λάθος για αυτό και δεν έκανα εγώ την πρώτη κίνηση για να λυθεί το θέμα ωστόσο έχει τελειώσει πλέον, ο καθένας προχωράει και κάνει τη φάση του”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Light για τον Snik