Κατερίνα Στικούδη: Οι ευχές από το σαλόνι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Έκανε μια αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Οι ευχές από το σαλόνι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να στείλει τις ευχές της από το σαλόνι της πολύ απλή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η τραγουδίστρια μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να ετοιμάζει νέα πράγματα για το 2021 και θέλησε να το ανακοινώσει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, βέβαια, εμείς ήδη ξέρουμε σε ποιο shοw μπορεί να εμφανιστεί!

«Χρόνια πολλά guys να είστε καλά! Έρχονται πολύ όμορφα πράγματα το 2021, αλλά πάνω από όλα εύχομαι σε όλους να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς!»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία από το Instagram της Κατερίνας Στικούδη:

στικουδη

Απασφάλισε η Κατερίνα Στικούδη για τον σύζυγό της - «Δεν μου αρέσει η κριτική που του κάνουν»

H Κατερίνα Στικούδη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων απασφάλισε για την κριτική που έχει δεχθεί ανά καιρούς για τον σύζυγό της, ξεκαθαρίζοντας πως είναι κάτι που δεν της αρέσει καθόλου.

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα ενώ στάθηκε στον γάμο της και στον σύζυγό της ο οποίος είναι το στήριγμά της.

Η ίδια δήλωσε: «Την έχω ξεχάσει την κριτική. Έχει γίνει και δεν το έχετε δει ποτέ. Σε γύρισμα μιας συνέντευξης που εγώ απάντησα με πολύ πάθος κι αυθορμητισμό. Μπορεί να μην αφορά εμένα αλλά την δουλειά μου και τον άντρα μου. Κατά καιρούς μπορεί να πει κάποιος ότι έχει όποιον θέλει.

Για εμένα το ήξερα από μικρή ότι θα συμβαίνει γιατί εκτίθεμαι αλλά όσον αφορά άλλα άτομα δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Ή να κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν που έχω παντρευτεί, αυτό με ενοχλεί λίγο. Ήταν ενοχλητική η κριτική προς τον Βαγγέλη γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πάρα πολλά στον χώρο της μουσικής, σπουδαγμένος, τον έχω πάρα πολύ ψηλά και δε δέχομαι κανένα να μου τον μειώνει.».