Mad Video Music Awards: Η εντυπωσιακή έναρξη εμπνευσμένη από την πανδημία

Δείτε το βίντεο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Mad Video Music Awards: Η εντυπωσιακή έναρξη εμπνευσμένη από την πανδημία

Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards 2020 ξεκίνησαν προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές κι έντονες συγκινήσεις, φωτίζοντας τη δύναμη της μουσικής.

Με ένα εντυπωσιακό χορευτικό εμπνευσμένο από τη πανδημία του κορωνοϊού ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου η γιορτή της μουσικής. Το στάδιο δυστυχώς ήταν άδειο από κόσμο, όμως η μουσική θα είναι εκεί να δώσει τον παλμό!

vma ενραξη

Σειρά έχουν τα εντυπωσιακά χορευτικά αλλά και οι βραβεύσεις των καλλιτεχνών τις οποίες σας έχουμε αποκαλύψει!

Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη των Mad Video Music Awards

Δείτε τι αποκάλυψε ο Θέμης Γεωργαντάς για τα VMA

Με αφορμή τα Mad Video Music Awards 2021 που θα προβληθούν σήμερα Σάββατο 2 Ιανουαρίου στο MEGA, ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στο "Μega Σαββατοκύριακο" και αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως η μητέρα του ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και αυτός είναι ένας λόγος που θα τρέξει να κάνει το εμβόλιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης Γεωργαντάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τρέχοντας θα κάνω το εμβόλιο! Εννοείται! Δεν θέλω τώρα να μπω σε αυτή τη συζήτηση αλλά πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι μας. Εγώ έχω και μια μητέρα, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα».

«Στα φετινά MVA κάναμε και εμείς αυτό που έχει γίνει διεθνώς σε όλα τα μεγάλα events και τις μεγάλες απονομές. Χωρίς δηλαδή το κοινό δυστυχώς. Κάναμε μία υπερπαραγωγή και τεχνικά θα δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάτι το οποίο έχει βιντεοσκοπηθεί με τις κάμερες Alexa.

Όσοι ασχολούνται, γνωρίζουν πως οι Alexa είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στον χώρο του κινηματογράφου και της βιντεοσκόπησης» πρόδωσε, επίσης, ο παρουσιαστής για τα μουσικά βραβεία που θα προβληθούν απόψε μέσα από την συχνότητα του MEGA. «Δεν έχει γίνει καμία έκπτωση σε ότι αφορά την παραγωγή. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει το κοινό».

«Θα δούμε πάρα πολλά εντυπωσιακά acts και ωραίες συνεργασίες στη σκηνή» συμπλήρωσε ο Θέμης Γεωργαντάς.