Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Larry King

Αγωνία για την υγεία του 87χρονου παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Larry King

Με τον χειρότερο τρόπο φαίνεται πως ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον δημοφιλή παρουσιαστή, Larry King ο οποίος διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό σε ηλικία 87 ετων.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Larry King βρίσκεται στο Cedars Sinai Medical Center στο Los Angeles.

Η υγεία του παρουσιαστής είναι επιβαρυμένη καθώς πριν από λίγα χρόνια είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα και διαβήτη, έτσι η αγωνία για την κατάστασή του είναι πολύ μεγάλη.

Larry King κορωνοϊός

«Ο Λάρι έχει πολεμήσει τόσα πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και αγωνίζεται και αυτό σκληρά. Είναι νικητής», δήλωσε χθες Σάββατο η πηγή στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RT, όπου ο 87χρονος Κινγκ φιλοξενεί τη δική του εκπομπή Politicking, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι αρκετά σοβαρή ώστε να απαιτεί χρήση αναπνευστήρα.

Το τελευταίο 10ημερο είναι άρρωστος, αλλά ούτε η σύζυγος του, ούτε οι δύο γιοι του μπορούν να τον επισκεφθούν. O παρουσιαστής έχει χάσει δύο από τα παιδιά του. Την ίδια στιγμή αγωνία υπάρχει και στην ομάδα του Παναθηναϊκού αφού εντοπίστηκαν 4 κρούσματα.

Λίγα λόγια για τον Larry King

Ο Λόρενς Χάρβεϊ Ζέιγκερ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1933 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης από οικογένεια ιουδαϊκού θρησκεύματος. Ο πατέρας του με καταγωγή από την Λιθουανία διατηρούσε εστιατόριο στη περιοχή και η μητέρα του καταγόταν από την Ουκρανία.

Ο Larry King είναι ένας Αμερικανός τηλεοπτικός οικοδεσπότης, ραδιοφωνικός σταθμός και εκπρόσωπος επί πληρωμή, του οποίου το έργο έχει αναγνωριστεί με βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δύο Peabodys, ενός βραβείου Emmy και 10 Cable ACE Awards.

Larry King νοσοκομείο

Μέχρι το 2010, οπότε έπεσαν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής είχαν καταμετρηθεί πάνω από 40.000 συνεντεύξεις με παρουσιαστή τον Λάρι Κινγκ. Ανάμεσα σε όσους του έχουν μιλήσει συγκαταλέγονται οι: Τομ Κρουζ, Ρίτσαρντ Νίξον, Μπέτι Ντέιβις, Μάρλον Μπράντο, Μάργκαρετ Θάτσερ, Γιάσερ Αραφάτ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Βλαντίμιρ Πούτιν, Τόνι Μπλερ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Μάικλ Τζόρνταν και πολλοί άλλοι.