Ναταλία Γερμανού για Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι - "Η περίοδος δεν σηκώνει προκλήσεις και insta-stories"

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού για Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι -

Έντονα έχει σχολιαστεί τις τελευταίες μέρες από όλους. η Πρωτοχρονιά διάσημων στο Ντουμπάι. Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στο Καλύτερα δε Γίνεται αυτό το γεγονός.

Η παρουσιάστρια συζητώντας με τους συνεργάτες της, έκανε φωναχτά κάποιες σκέψεις της όσον αφορά όσους επισκέφτηκαν το Ντουμπάι για Πρωτοχρονιά μιας και δεν έχει μέτρα.

«Δεν ποινικοποιούμε το χρήμα που έχει κάποιος στην τσέπη του, αρκεί να μην το έχει κλέψει από εμάς. Όποιος έχει βγάλει τα χρήματά του τα διαθέτει όπου θέλει. Απλώς είναι η συγκεκριμένη περίοδος που δε σηκώνει προκλήσεις, δε σηκώσει instagram stories, δε σηκώνει ακόμη και τέτοιου είδους ταξίδια, εχθές μάλιστα η Ναταλία Γερμανού έκανε και μια αποκάλυψη!

Με ποια έννοια το λέω; Θα μπουν 5 μέρες καραντίνα, θα μπουν 3; Δε τα ξέρω όλα αυτά. Προτιμώ όταν δεν έχω απόλυτη γνώση για κάτι να μη μιλάω ιδιαιτέρως. Όλους τους έβριζαν. Προφανώς θα τους βάλουν μια καραντίνα αξιοπρεπή, φαντάζομαι. Δε θα είναι τριήμερη καραντίνα. Δε μπορούν να έρθουν από το Ντουμπάι και να είναι τριήμερη η καραντίνα. Ρωτάω φωναχτά. Έρχεσαι από τα Φάρσαλα και σε κλείνουν 3-4 μέρες. Έρχεσαι από το Ντουμπάι και θα μείνεις πάλι 3 μέρες καραντίνα; Όχι».

ναταλιθα γερμανου ντουμπαι

Πέτρος Κωστόπουλος για Ντουμπάι: «Ήρθα καλεσμένος για δουλειά»

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα social media με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την επίσκεψή του στο Ντουμπάι, ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει τις δικές του απαντήσεις και μιλώντας στο enikos.gr τόνισε πως έχει πάει για δουλειές.

Τις τελευταίες μέρες τα social media έχουν πάρει «φωτιά» με τις εμφανίσεις των Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι, σε μία εποχή που η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς αυστηρού lockdown μετά και από τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν.

πέτρο κοστώπουλος σέση

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στο enikos.gr και ξεκαθάρισε πως ο λόγος για τον οποίο επισκέφθηκε το Ντουμπάι είχε να κάνει με την εταιρεία στην οποία εργάζεται.

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai,ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα»

Ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στα κακόβουλα σχόλια είπε: «Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο...»